Ανδρικά σακάκια και πουκάμισα για τις πιο stylish φθινοπωρινές εμφανίσεις!

Το φθινόπωρο είναι εδώ και μας έχει «χτυπήσει» την πόρτα! Ήδη οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αισθητά και η πρωινή φθινοπωρινή δροσιά, είναι η καλύτερη μας παρέα. Τα σακάκια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα fashion items της αντρικής γκαρνταρόμπας, ενώ τα πουκάμισα έχουν ψηφιστεί ομόφωνα ως το πιο chic αλλά ταυτόχρονα sexy, ανδρικό ένδυμα για έναν άντρα. Αν τα αποφεύγετε, τότε αναθεωρήστε όσο είναι καιρός για να μην είστε εκτός μόδας. Εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά από τα κομμάτια κλειδιά που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας για το φετινό φθινόπωρο!

Men Style 2Αρχικά, δεν γίνεται να μην έχετε στην ντουλάπα σας το αγαπημένο καρό πουκάμισο που έχει αγαπηθεί τόσο από τους άντρες, όσο και από τις γυναίκες! Το καρό πουκάμισο δεν είναι ένα απλό πουκάμισο, αλλά είναι ένα πουκάμισο που έχει χαρακτήρα και «επιβάλλεται». Με άλλα λόγια κεντρίζει το ενδιαφέρον και φυσικά όλα τα βλέμματα.

Extra tip: Σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα καρό πουκάμισο το οποίο να έχει βάση το λευκό καθώς έτσι θα μπορείτε να το συνδυάζετε πιο εύκολα. Για ένα πιο χειμωνιάτικο στιλ συνδυάστε το με το αγαπημένο σας χακί πουλόβερ! Δείτε εδώ πουκάμισα που σίγουρα θα εκτοξεύσουν στα ύψη την εμφάνισή σας!

Επίσης ένα ακόμη πουκάμισο το οποίο αναδεικνύει υπέροχα το αντρικό σώμα και μπορεί να φορεθεί ακόμη και στην πιο επίσημη περίσταση ή και καθημερινά στο γραφείο είναι το blue black. Μια απόχρωση ανάμεσα σε μαύρο και μπλέ η οποία είναι ιδιαίτερα elegant και sexy την ίδια στιγμή.

Men StyleΑναφορικά με τα ανδρικά σακάκια , αυτά αποτελούν ένα ολόκληρο κεφάλαιο της μόδας το οποίο χρειάζεται ένα μεγάλο αφιέρωμα για να αναλυθεί. Υπάρχουν χρήσιμα tips με τα οποία επιλέγουμε το σωστό σακάκι, υπάρχουν σακάκια για κάθε ώρα της ημέρας και πολλά ακόμη κριτήρια τα οποία πρέπει να έχετε λάβει πριν την τελική σας επιλογή. Για το φετινό φθινόπωρο σας προτείνουμε να επενδύσετε με κλειστά τα μάτια σε ένα σακάκι σε μπεζ απόχρωση, ένα κομμάτι κλειδί το οποίο μπορείτε να φορέσετε άφοβα τόσο με το καρό, όσο και με το μονόχρωμο πουκάμισό σας.

Extra tip: Για ένα στιλ εμπνευσμένο από Ιταλία, δεν έχετε παρά να φορέσετε ένα μαντίλι στο πέτο σας. Μια λεπτομέρεια που σίγουρα θα κεντρίσει τα βλέμματα και θα κερδίσει τις εντυπώσεις!