Πήρε μπρος ο Μαρκόφσκι!

φωτό : paravatos.eu

O Παναιτωλικός έχει άμεση ανάγκη τα γκολ του Μάρκο Μαρκόφσκι και ο Σέρβος φορ δείχνει έμπρακτα στον αγωνιστικό χώρο και δη στο ματς με τον Λεβαδειακό για ποιο λόγο αποκτήθηκε. Το Joinsports παρουσιάζει τον Μάρκο Μαρκόφσκι…

Ο Παναιτωλικός στην μεταγραφική περίοδο του έκανε αρκετές προσθήκες, με σκοπό να επαναφέρει το ρόστερ, ύστερα από τις αποχωρήσεις, στο επίπεδο που ήταν τουλάχιστον πέρυσι, ωστόσο η μεταγραφή που ξεχωρίζει είναι αυτή του Μαρκόφσκι από την Κέρκυρα. Στο στρατόπεδο της ομάδας του Αγρινίου εξέτασαν πολλές περιπτώσεις μέχρι να φτάσουν στον πρώην επιθετικό της ομάδας από το νησί των «Φαιάκων» και γνωρίζουν πολύ καλά, πως αν η Κέρκυρα δεν επαιρνε την άγουσα για την Football League, ο Μαρκόφσκι δύσκολα θα έρχονταν στο Αγρίνιο, όχι γιατί ο Παναιτωλικός σαν ποδοσφαιρικό μέγεθος δεν κάλυπτε τον ποδοσφαιριστή, αλλά γιατί η Κέρκυρα θα ήταν απίθανο να τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα, μιας και ήταν η κολόνα της επιθετικής γραμμής της νησιώτικης ομάδας. Εν τέλει η Κέρκυρα υποβιβάστηκε, ο Μαρκόφσκι, έγινε μόνιμος κάτοικος Αγρινίου και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Το πιο σημαντικό για το τεχνικό επιτελείου του Παναιτωλικού είναι οι δουλειές που κάνει ο Μαρκόφσκι μέσα στο γήπεδο. Βρίσκεται πάντα μέσα στις φάσεις. Οι συμπαίκτες του τον αναζητούν στην τελική πάσα και εκείνος κυνηγάει όλες τις μπαλιές, προκειμένου να τις μετουσιώσει σε γκολ, ή έστω να κερδίσει κάποιο κόρνερ, ή κάποιο φάουλ, που θα φέρει τον… κόσμο του Παναιτωλικού μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Μια ακόμη δουλειά που κάνει ο Μαρκόφσκι είναι ότι μαρκάρει, γυρίζει πίσω τρέχει, πιέζει δεν είναι ένας αδιάφορος αμυντικά επιθετικός. Ο Σέρβος επιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει σύνθετο ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου και απέδειξε στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Παναιτωλικός στην κατάσταση που βρίσκεται και που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του μετά τις πεντάρες, έχει ανάγκη τον καλό Μαρκόφσκι ο οποίος θα δώσει το εύκολο γκολ στον «Τίτορμο».

πηγή : joinsports.gr