Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο για τους αγρότες [pics]

Με πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στην πλατεία Δημοκρατίας ενάντια στα νέα μέτρα για τους αγρότες. Αρχικά πραγματοποίηθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημοκρατίας όπου διαβάστηκαν τα ψηφίσματα της ΟΑΣ, της ΠΑΣΥ και του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου.

ΠΑΜΕΧαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κοτοπούλης, που επικεντρώθηκε στα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνει το επόμενο πακέτο με τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας με τους δανειστές. Κάλεσε μάλιστα τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς συλλόγους να πάρουν απόφαση συμμετοχής στο συλλαλητήριο στις 5 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Την κεντρική ομιλία εκφώνησε ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Κώστας Μαργιώλης που αναφέρθηκε διεξοδικά στη φοροεπέλαση της συγκυβέρνησης μέσα από το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε και το οποίο αποτελεί μόνο το 30% των προαπαιτούμενων του τρίτου μνημονίου. “Τα χαράτσια συνεχίζονται και θα ενταθούν κι άλλο, γι΄αυτό ο λαός πρέπει να οργανώσει την πάλη του, χωρίς αυταπάτες για ισοδύναμα και μέτρα ανακούφισης”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαργιώλης.

Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ συμμετείχαν μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας, της ΠΑΣΥ, εκπρόσωποι των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγρινίου, μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, φοιτητές του Δ.Π.Π.Ν.Τ. και μέλη της ΠΑΣΕΒΕΣ.