Νέα ήττα για Παναιτωλικό [pics]

φωτό : paravatos.eu

1-2 από τον Πανιώνιο για το Κύπελλο
Τον κατήφορο με σπασμένα φρένα έχει πάρει ο Παναιτωλικός. Μετά την ήττα στο πρωτάθλημα από τον Πλατανιά στο Αγρίνιο, γνώρισε εκ νέου την ήττα από το Πανιώνιο (για δεύτερη φορά μετά την ήττα στο πρωτάθλημα) για το Κύπελλο.

Ο Πανιώνιος βρήκε τον τρόπο να περάσει για δεύτερη φορά από το Αγρίνιο μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, αφού παρουσιάστηκε σοβαρός και αποτελεσματικός, ξεκινώντας με το δεξί στο Κύπελλο.

Άλλωστε, το παιχνίδι «πήγε» από την αρχή για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 10′ ο Βιγιάλμπα μπήκε από αριστερά στην περιοχή και έκανε χαμηλή σέντρα στο ύψος του πέναλτι. Εκεί ο Παπάζογλου έκανε άτσαλο διώξιμο και η μπάλα στρώθηκε στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος με το αριστερό νίκησε τον Κυριακίδη, ανοίγοντας το σκορ για τους «κυανέρυθρους».Η πίεση μεταφέρθηκε αυτόματα στους γηπεδούχους, που προσπάθησαν να αντιδράσουν, έχοντας όμως μάλλον φλύαρη υπεροχή στο ματς και σε μία αντεπίθεση στο 31′ οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν ξανά, σχεδόν με πανομοιότυπο τρόπο. Ο εξαιρετικός Βιγιάλμπα άπλωσε το παιχνίδι αριστερά για τον Τασουλή, ο οποίος σέντραρε στο πρώτο δοκάρι για τον Ανσαριφάρντ και η απόκρουση του Κυριακίδη έστρωσε τη μπάλα στον επερχόμενο Χαλκιαδάκη, που πλάσαρε στην δεξιά γωνία για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα ηνία o Παναιτωλικός “ξεκόλλησε” από το “0” στο 74΄: ο Βιγιαφάνες έκανε εκπληκτική ενέργεια από τα δεξιά, σέντραρε και η μπάλα στρώθηκε- μετά από μίνι περιπέτεια- στον Κάπελ και μείωσε σε 1-2. Στα εναπομείναντα 20, περίπου (μαζί με τις καθυστερήσεις), λεπτά μέχρι τη λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι πίεζαν όλο και περισσότερο να φτάσουν στην ισοφάριση και να πάρουν, τουλάχιστον, τον έναν βαθμό, όμως οι παίκτες του Ουζουνίδη άντεξαν και πήραν αυτό το τρίποντο- μισή πρόκριση με το τελικό 1-2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Καμαρά (17’ Μαρκόβσκι), Κουτρομάνος, Κούσας, Βιγιαφάνιες, Παπάζογλου, Μπεχαράνο (59’ Ρουσκουσέδα), Πάουλο, Ρομέρο (59’ Κάπελ), Μύγας, Ουάρντα
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Ρισβάνης (83’ Οικονόμου), Μητρόπουλος, Βιγιάλμπα, Χαλκιαδάκης, Τασουλής, Ανσαριφάρντ (72’ Καραμάνος), Καθάριος (63’ Σιώπης), Αργυρόπουλος, Χατζηισαΐας, Μασούρας.

φωτό : paravatos.eu