Και οι δύο Μπεχαράνο στην εθνική Βολιβίας

Η εθνική Βολιβίας θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες των Βενεζουέλας και Παραγουάης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 με του δύο Μπεχαράνο του Παναιτωλικού, Ντιέγκο και Ντάνι, στην αποστολή της.

ΜπεχαράνοO Nτάνι Μπεχαράνο συμπεριλαμβάνεται στις πάγιες κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Βολιβίας, Χούλιο Σέσαρ Μπαλδιβιέσο, για τα ματς της “βέρντε”. Μετά από καιρό στην αποστολή συμπεριελήφθη κι ο έτερος Βολιβιανός ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και ξάδερφος του πρώτου, Ντιέγκο.Η εθνική Βολιβίας φιλοξενεί την αντίστοιχη της Βενεζουέλας των Αλάιν Μπαρόχα και Ρόναλντ Βάργκας στο Λα Πας, στις 12 Νοεμβρίου και πηγαίνει στην Ασουνσιόν πέντε ημέρες αργότερα (17/11) για το ματς με την Παραγουάη.

Η “βέρντε” μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει συγκεντρώσει κανένα βαθμό, στα προκριματικά, μετά από ισάριθμες ήττες κόντρα σε Ουρουγουάη και Ισημερινό. Ο Ντάνι Μπεχαράνο ήταν παρών και στο Copa America της Χιλής, ο Ντιέγκο είχε “κοπεί” από την προεπιλογή λόγω τραυματισμού και δεν είχε κληθεί, έκτοτε, λόγω των περιορισμένων συμμετοχών του στην εκκίνηση της σεζόν.

πηγή : sport24.gr