Το… 90-10 εκτός έδρας και οι απουσίες με ΠΑΣ!

Στον Παναιτωλικό βράζουν με τη διαιτησία στη Θράκη, ωστόσο προχωρούν και κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, όμως έχει πολλές απουσίες για το ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Ανακοίνωση – δήλωση του διοικητικού ηγέτη της Ξάνθης που δικαιώνει τις φωνές των ανθρώπων του Παναιτωλικού…

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε για 5η φορά στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με την συνδρομή της διαιτησίας και όπως τονίζουν από την ομάδα του Αγρινίου «μας παίζουν 50-50 στα εντός έδρας και 90-10 στα εκτός έδρας», φανερώνοντας την απογοήτευσή τους για το γκολ του Μαρκόφσκι που ακυρώθηκε, αλλά και για την αποβολή του Λούκας Βιγιαφάνιες, ενός ποδοσφαιριστή που στα τελευταία ματς είναι ο άνθρωπος που κάνει τη διαφορά στο επιθετικό παιχνίδι και στην οργάνωση της επιθετικής δραστηριότητας. Αλλωστε το πρώτο γκολ των «καναρινιών» στην ακριτική έδρα, μπορεί να το έβαλε ο Μαρκόφσκι, αλλά όλα ξεκίνησαν από την προσπάθεια του Βιγιαφάνιες.

Οι ποδοσφαιριστές, έχουν ρεπό σήμερα και από Τρίτη θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει ένα πολύ δύσκολο έργο για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας, μιας και έχει πάρα πολλές απουσίες. Οι Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο θα είναι στην Εθνική της πατρίδας του, ο Γρηγόρης Μάκος συμπλήρωσε κάρτες και κατά πάσα πιθανότητα θα απουσιάζει, περιμένουμε την ανακοίνωση που θα δηλωθεί σε ποια ματς θα εκτίσει την ποινή του, ενώ στους απόντες είναι και ο Ανρί Καμαρά, που στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο υπέστη θλάση.

πηγή : joinsports.gr