Κούσας : «Δυνατά από το πρώτο λεπτό με ΠΑΣ»

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, μίλησε αποκλειστικά στο JOINSPORTS για το ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έδωσε το σύνθημα της νίκης. Επίσης αναφέρθηκε στη γενική εικόνα της ομάδας και τι πήγε στραβά στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια…

Ο Γιώργος Κούσας δεν έκρυψε τα λόγια του και τόνισε πως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές φέρουν ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας που παρουσιάζει στα παιχνίδια, ωστόσο έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι κρίσιμης σημασίας για τους Αγρινιώτες, ο αρχηγός των «καναρινιών» επεσήμανε πως το κλειδί για τη νίκη είναι να μπουν δυνατά στο ματς, να κερδίζουν τις μονομαχίες και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Κούσας στο JOINSPORTS
Για το γεγονός ότι παρόλο που άλλαξε ο προπονητής τα θετικά αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ακόμα: «Δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής. Η ομάδα χρειάζεται χρόνο διότι είναι εμφανές ότι έχουμε πρόβλημα στην ψυχολογία. Χρειαζόμαστε την προσπάθεια όλων των παιδιών αλλά φυσικά και την τύχη με το μέρος για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα και να αλλάξουμε την ψυχολογία μας. Ευθύνη εχουμε και εμείς οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να βρούμε δύναμη και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη το προβάδισμα, η ανατροπή της Ξάνθης και αν υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης: «Στο παιχνίδι με την Ξάνθη ξεκινήσαμε καλά προηγηθήκαμε στο σκορ και δεχθήκαμε ένα γκολ από φάουλ, χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από μακριά και τρίτο στο τέλος από πέναλτι. Ουσιαστικά δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, χωρίς να κάνουμε κάποιο σημαντικό αμυντικό λάθος. Πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης του σκορ, πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια και ίσως έτσι τα πράγματα αλλάξουν».

Για το ποιος είναι ο στόχος στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πως η ομάδα θα τον πετύχει: «Στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, να κερδίζουμε όλες τις μονομαχίες και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Με αυτόν τον τρόπο θα μας στηρίξει και ο κόσμος και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

πηγή : joinsports.gr