Πρόβλημα με Κουτρομάνο και Κούσα

Σα να μην έφταναν τα προβλήματα στο Παναιτωλικό με τις απουσίες των Ντάνι και Ντίεγκο Μπεχαράνο για τις υποχρεώσεις τους στην εθνική Βολίβιας, από το σημερινό δίτερμα με την Κ20 αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών οι Κουτρομάνος και Κούσας.

Δίτερμα με την ομάδα Κ20 έγινε σήμερα στην προπόνηση του Παναιτωλικού σε δύο 40λεπτα ημίχρονα. Το πρώτο έληξε με σκορ 1-1 (Μαρκόβσκι – Κοντογιάννης). Αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Κούσας (37’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παπάζογλου, Μύγας, Κέβιν, Μάκος, Κουτρομάνος (33’ Ρομέρο), Πάουλο, Κάπελ, Ουάρντα, Μαρκόβσκι. Το δεύτερο έληξε με σκορ 5-0 με τρία γκολ του Βασιλείου, ένα του Ρουσκουσέδα και ένα του Βιγιαφάνιες. Αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος, Χαντάκιας, Κόρσιενς, Μήλιος, Κωνσταντινόπουλος, Ζαρκάδας (15’ Ρομέρο), Παπουτσογιαννόπουλος, Ρουσκουσέδα, Ρουμπουλάκου, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου.

Αποχώρησαν ο Κουτρομάνος (ενόχληση στον τετρακέφαλο) και ο Κούσας (ενόχληση στον προσαγωγό) και θα υποβληθούν αύριο σε εξετάσεις. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο Emileon.