Μαντζουράκης: Σπείραμε και θερίσαμε…

Χρυσή χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Μαντζουράκης που δεν παρέλειψε να εξάρει την αγωνιστικότητα των παικτών του ενώ σε σχετική ερώτηση έκανε ειδική αναφορά στον εκπληκτικό απόψε Μύγα.

Αναλυτικά:
«Ήταν μια χρυσή νίκη για όλους μας και για όλο το οικοδόμημα του Παναιτωλικού. Είναι, μετά από τέσσερα παιχνίδια που σπείραμε και θερίσαμε. Στα προηγούμενα θέλω να πιστεύω ότι δουλέψαμε καλά, όμως δεν είχαμε βαθμολογικό κέρδος. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί σήμερα δουλέψανε πάλι με ένταση, βγάλανε ενέργεια μέσα στο παιχνίδι τους. Το θέλανε πολύ και το δείξανε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βεβαίως πρέπει να βγάλουμε ακόμη πιο ποιοτικό παιχνίδι και εκεί θα πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή του πρωταθλήματος».

Για το νωθρό το πρώτο δεκάλεπτο του Παναιτωλικού σχολίασε: «Οι παίκτες αρχίζουν και αποκτούν εμπιστοσύνη, γι’ αυτό είπα ότι σπείραμε και θερίσαμε. Ήμασταν λίγο απρόσεκτοι στα μαρκαρίσματα στις στατικές φάσεις στην αρχή και το δικαιολογώ ότι τα παιδιά είχαν κάποιο άγχος. Υπάρχει αυτό. Είμαστε μια ομάδα που της έλειψε η νίκη για αρκετό καιρό και το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ψυχολογίας».