Ρουμπουλάκου : «Να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας»

Ο Σίμος Ρουμπουλάκου μίλησε στο JOINSPORTS για την πολύ καλή εικόνα του Παναιτωλικού στη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα (9/11) στο παιχνίδι αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League. Επιπλέον, μίλησε για το πλάνο της ομάδας στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του στόχους…

Ο αριστερός μπακ χαφ, Σίμος Ρουμπουλάκου, ήταν από τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που διακρίθηκαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο JOINSPORTS όρισε ως στόχο της ομάδας τη γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην πρώτη τη τάξει κατηγορία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το πόσο σημαντική ήταν η νίκη με τον ΠΑΣ, σε σχέση με τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών που δεν ήταν καλά: «Το ξεκίνημα μας δεν ήταν το ιδανικότερο που θα θέλαμε όλοι μας, παίζουμε σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Στο ματς με τον ΠΑΣ δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας εκτός από την νίκη ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί είχαμε την πίεση του αποτελέσματος ,είχαμε δουλέψει πολύ όλοι την εβδομάδα. Η Νίκη αυτή ήταν χρυσάφι για εμάς πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας δώσουν ώθηση και ψυχολογία για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τον λόγο που έβγαλαν πάθος στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πιστεύω ότι αυτό μας έκανε να βγάλουμε περίσσιο πάθος ήταν η βαθμολογική μας θέση ήταν χαμηλή και ότι έπρεπε να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας ,γιατί είμαστε καλή ομάδα και πρέπει να το πιστέψουμε περισσότερο. Αυτό κάναμε και στο τέλος πήραμε δίκαια τη νίκη».

Για τον στόχο στα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό: «Παίζουμε κόντρα σε τρεις μεγάλες ομάδες με δυνατές έδρες που είναι δύσκολο να πάρει οποιαδήποτε ομάδα αποτέλεσμα. και οι τρεις αυτές ομάδες έχουν ποιοτικά ρόστερ ,παίκτες που κάνουν διαφορά. Εμείς από την πλευρά μας θα δουλέψουμε πολύ το πλάνο της τακτικής που θα ακολουθήσουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά,υπάρχει κίνητρο κόντρα σε τέτοιου είδους ομάδες, όποτε αυτόματα παρουσιάζεσαι πιο σοβαρός και πιο συγκεντρωμένος σε αυτά τα παιχνίδια. Επειδή η πίεση πάει στον γηπεδούχο ίσως σου βγαίνουν και πράγματα που δεν περιμένεις ότι θα σου βγούν».

Για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του στόχους: «Ο αρχικός μας στόχος από την προετοιμασία ήταν να κάνουμε ανάλογη πορεία με την περσινή και ακόμα καλύτερη,μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών ο στόχος άρχισε να αλλάζει με την εικόνα που είχαμε. Τώρα πλέον έχουμε κάθε βδομάδα ως στόχο την βελτίωση της αγωνιστικής μας εικόνας και να παίρνουμε αποτελέσματα μέσα έξω για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε γρηγορότερα τη παραμονή μας στην SuperLeaque και να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Όσο αναφορά τους προσωπικούς μου στόχους θέλω να βελτιώνω της αδυναμίες μου μέσα από την σκληρή δουλεία και της συμβουλές του προπονητή μου και να γίνομαι καλύτερος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μου για να μπορώ και εγώ να βοηθάω την ομάδα μου όποτε μου δίνεται η ευκαιρία για να πετύχει τους στόχους της».

Who is Who
Ο Σίμος Ρουμπουλάκου γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1991 (23 ετών) και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Τρίγλια Ραφήνας και αγωνίστηκε από το 2009 έως το 2011. Τη σεζόν 2011-2012 αγωνίστηκε με τη φανέλα της «μαύρης θύελλας». Το 2012 και για τα δύο επόμενα χρόνια ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από το 2014 ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού.

πηγή : joinsports.gr