Θεματικά εργαστήρια από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας την Τετάρτη (25/11) και την Παρασκευή (27/11) διοργανώνει δύο θεματικά εργαστήρια για το Σήμα Ποιότητας των τοπικών προϊόντων και για την Ανάπτυξη Τουριστικών Επιχειρήσεων & Προϊόντων Αριστείας μέσω Ψηφιακής Τεχνολογίας.

Ειδικότερα:
Η Ανάπτυξη Τουριστικών Επιχειρήσεων και προϊόντων αριστείας μέσω ψηφιακής τεχνολογίας
Η Equal Society, εταίρος της Α.Σ. «Απασχόληση και Ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, διοργανώνουν θεματικό εργαστήριο για την «Ανάπτυξη Τουριστικών Επιχειρήσεων και προϊόντων αριστείας μέσω ψηφιακής τεχνολογίας». Το εργατήριο γίνεται στο πλαίσιο της πράξης «Εναλλακτικές μορφές απασχόλησης από τις παραδοσιακές τεχνολογίες στα νέα επαγγέλματα» της δράσης 2.4 «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ανταλλαγής εμπειριών και μεταφοράς τεχνογνωσίας». Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης 1), στον 1ο όροφο.

Σήμα ποιότητας τοπικών προϊόντων: Ένα νέο εργαλείο ανάπτυξης
Η Equal Society, εταίρος της Α.Σ. «Απασχόληση και Ανάπτυξη στην Αιτωλοακαρνανία», σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, διοργανώνουν θεματικό εργαστήριο για το «Σήμα ποιότητας τοπικών προϊόντων: Ένα νέο εργαλείο ανάπτυξης». Το εργατήριο γίνεται στο πλαίσιο της πράξης «Εναλλακτικές μορφές απασχόλησης από τις παραδοσιακές τεχνολογίες στα νέα επαγγέλματα» της δράσης 2.4 «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα Ανταλλαγής εμπειριών και μεταφοράς τεχνογνωσίας».
Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην Δημοτική Αγορά του Δήμου Αγρινίου, στην αίθουσα Δημοτικής Γλυπτοθήκης Αγρινίου.