Τι λένε οι βουλευτές της ΝΔ για το φιάσκο

Αναβρασμός επικρατεί και μεταξύ των στελεχών της ΝΔ. Πυρά εκτοξεύονται ενθεν κακείθεν και η κοινοβουλευτική ομάδα σήμερα συνεδριάζει με το κλίμα τεταμένο.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάριος Σαλμάς μιλώντας στην ΕΡΤ για το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ στάθηκε στα λάθη που έγιναν μετά τις εκλογές του Σεπτεμβίου λέγοντας ότι ο γραμματέας και οι εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έπρεπε να αλλάξουν, γιατί εκφράζουν τον προηγούμενο πρόεδρο της ΝΔ και την προηγούμενη κοινοβουλευτική ομάδα. “Άλλαξε η κοινοβουλευτική ομάδα και δεν θα μπορούσε να μένει ο ίδιος γραμματέας και οι ίδιοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι” είπε χαρακτηριστικά.

Ψυχραιμία συστήνει ο Καραγκούνης
“Πρέπει άμεσα να βρεθεί αξιόπιστη εταιρεία και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία» δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1
Πρέπει άμεσα να βρεθεί αξιόπιστη εταιρεία και να ολοκληρώσουμε την διαδικασία εκλογής προέδρου. Δεν μπορούμε να αντέξουμε δεύτερο φιάσκο. Ξέρω ότι η εταιρεία που είχε αναλάβει την διαδικασία είχε σχέσεις με την ΝΔ από το 2000” δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο βουλευτής ΝΔ Κώστας Καραγκούνης. Όπως είπε η ΝΔ δεν έχει το δικαίωμα να πληγώνει τον κόσμο της παράταξης και τόνισε ότι είναι υποχρέωση προς την Ελλάδα και τους Έλληνες να ολοκληρωθεί η εκλογή με ψυχραιμία και νηφαλιότητα.