Προληπτικά εκτός ο Ουάρντα

Ο Παναιτωλικός μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στην άμεση εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία που είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας από το Αγρίνιο, βάσει της συνολικής βαθμολογικής συγκομιδής.

Το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού και η ομάδα του Τραϊανου Δέλλα χρειάζεται επειγόντως τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να ξεκολλήσουν από την τρίτη θέση, απ” το τέλος. Έτσι σε θέματα τακτικής ήταν αφιερωμένη η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού. Θεραπεία έκανε ο Παπουτσογιαννόπουλος. Θεραπεία και ατομικό ο Καμαρά και ο Ντιέγκο Μπεχαράνο.

Τόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όσο και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, ο Ουαρντά ένιωσε μια δυσφορία μια ζαλάδα και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν ότι υπάρχει κάποιο ιατρικό ζήτημα, μιας και τονίζεται ότι έχει γίνει εξονυχιστικός ιατρικός έλεγχος και δεν έχει εντοπιστεί κάποιο ιατρικό πρόβλημα.
Συνεπώς, μάλλον είναι κάποιο ψυχολογικό του Αιγύπτιου, που τον κάνει να νιώθει πως δεν μπορεί να πάρει αναπνοή και ζαλίζεται. Προληπτικά πάτνως δεν προπονήθηκε σήμερα ο Ουάρντα, για να ολοκληρώσει επιπλέον εξετάσεις.

Η προπόνηση της Κυριακής θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.