Τώρα μαθαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά…

Εκεί που μείναμε με την εντύπωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ “ξεπάστρεψε” το διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου, όπως τους περισσότερους σε όλη τη χώρα, να σου και το έγγραφο που έφτασε στο νοσοκομείο και λέει πως ο Βλάχος παραμένει μέχρι νεωτέρας. Στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως μαθαίνει η στήλη, λένε πως έγινε ένα “λάθος” στη διαδικασία και πως τελικά δια το τυπικόν του πράγματος θα περάσει και αυτός από την ολιγόλεπτη συνέντευξη “αξιολόγησης” και εν συνεχεία θα πάρει την… άγουσα…

Και αμέσως όλοι βγήκαν να σχολιάσουν το κωμικοτραγικό της παύσης του Βλάχου για μία μέρα. Ένταξει ρε παιδιά… πως κάνετε έτσι; Τώρα μαθαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνά… Εξάλλου μέχρι τα γεγονότα του δημοψηφίσματος και της συμφωνίας ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε τη δύναμη του χρήματος και των τραπεζών… Υπομονή. Μόνο αυτό μας μένει, αφού έχει πολλά να μάθει ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι… κακεντρεχείς, ξέρετε, που βλέποντας εδώ και τόσους μήνες το κόμμα της Αριστεράς και της Προόδου να κάνει γάργαρα τα πλείστες όσες φορές καταγγελθέντα ως όργιο αναξιοκρατίας, σκέφτηκαν ότι από τη στιγμή που καλύπτει την αναξιοκρατία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, γιατί να μην “βολευτεί” και με τον διοικητή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ; Αλλά, είπαμε, κακεντρέχειες….