Νίκη στο Αίγιο για τα κορίτσια του Παναιτωλικού στο χάντμπολ

Α2 | 3η Αγωνιστική ’15-’16 | Σεριφάτο Αιγίου – Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ. 12-15
Για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας HANDBALL, διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στο Σεριφάτο Αιγίου και τον Παναιτωλικό την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Η ομάδα μας μετά από ένα ” σκληρό” παιχνίδι, κατάφερε να περάσει αλώβητη από την δύσκολη έδρα του Αιγίου με σκορ 15-12.

Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες, η ομάδα του Γιώργου Ραμμόπουλου βρίσκονταν πίσω στο σκορ, αλλά με μια αντεπίθεση βρέθηκε προηγούμενη στο ημίχρονο με σκορ 6 – 7. Στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, η ομάδα του Σεριφάτου Αιγίου, που εμφανίστηκε αρκετά ενισχυμένη, μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με διαφορά 2 γκολ, την οποία και διατήρησε μέχρι το 48ο λεπτό. Τότε, μετά από time out που κάλεσε το προπονητικό team [ Ραμμόπουλος Γ. – Καλλιακμάνης Κ.], τα κορίτσια του Παναιτωλικού εκτέλεσαν πιστά τις οδηγίες και κατάφεραν να επικρατήσουν με τελικό σκορ 15-12, μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα μας η Κορομηλά, ενώ σκόραραν και οι Δήμου, Κωνσταντινίδου, Κοκώνη, Κραμποκούκη και Παύλου. Ειδική αναφορά και ένα μεγάλω ευχαριστώ στους 50 οπαδούς του Παναιτωλικού μας που βοήθησαν την ομάδα μας.
Η τελευταία για τον 1ο γύρο αγωνιστική,
ΣΑΒΒ. 19.12.2015 με την Αναγέννηση Βύρωνα στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 18.00 μ.μ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γ.Φ.Σ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ [ Ραμμόπουλος Γ.]
Σιάσου Α. Τ/Φ, Παπαδοπούλου Ζ. Τ/Φ, Δήμου Χ., Κορομηλά Μ., Παύλου Ε., Κραμποκούκη Ε., Κοκώνη Α., Αποστολοπούλου Α., Παπαδοπούλου Α., Κωνσταντινίδου Α., Σωτηρίου Κ., Θεοδώρου Α., Πατσέα Κ., Καγγελάρη Μ., Ευμορφίδου Δ.