Σαλόνια και κρεβατοκάμαρες με κορυφαίο design και τιμές σοκ

Αν το έχετε πάρει απόφαση ότι έχει έρθει η ώρα για την μεγάλη αλλαγή στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο μοναδικές ευκαιρίες σε έπιπλα, κρεβατοκάμαρες, συνθέσεις και ειδικές κατασκευές από μία μεγάλη εταιρεία στον χώρο των επίπλων.

Το σαλόνι σίγουρα είναι αυτό που θα σας «φάει» τον περισσότερο χρόνο στην αναζήτηση του εξοπλισμού, για αυτό είναι σημαντικό η έρευνά σας να είναι σωστή και ολοκληρωμένη.Προσπαθήστε για αρχή, να αποκλείσετε σχέδια και στυλ επίπλων που σίγουρα δεν ταιριάζουν στον χώρο σας, έτσι ώστε να έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε λίγες και καλές επιλογές.

Τι προτείνει η Goumas Epiplo;
To σαλόνι από μόνο του έχει ένα concept. Είναι ο πιο κεντρικός χώρος στο σπίτι σας και για αυτό πρέπει να τον διακοσμήσετε και να τον εξοπλίσετε με γνώμονα τον βασικό αυτόν ρόλο του. Προτού διαβάσετε τις προτάσεις μας, βρείτε εδώ σαλόνια για τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα που ταιριάζουν σε κάθε γούστο!

saloni - CopyΟ γωνιακός καναπές είναι ένα από τα πιο βολικά έπιπλα, αφού αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο που δεν έχει αξιοποιηθεί στο σαλόνι σας.

Ο γωνιακός καναπές στο χρώμα του πάγου: Η βάση του καναπέ Wind, είναι κατασκευασμένη από μασίφ πεύκο, αναδεικνύοντας την υπεροχή του ξύλου. Είναι στην διάθεσή σας όχι μόνο στο χρώμα που απεικονίζεται αλλά σε οποιαδήποτε απόχρωση και ύφασμα επιθυμείτε. Αναμφισβήτητα μία από τις πιο σύγχρονες προτάσεις!

kamara - CopyΗ κρεβατοκάμαρα από την άλλη είναι μία ιδιωτική περίπτωση! Η διακόσμησή της πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψιν ξεχωριστές παραμέτρους, όπως το προσωπικό γούστο και η άνεση. Είναι ο χώρος που επεμβαίνετε μόνο εσείς και κανένας άλλος, επομένως μπορείτε να την διαμορφώσετε, χωρίς καμία αντίσταση.

Η εταιρεία Έπιπλο Γκούμας  αποτελεί την καλύτερη λύση για τις ανάγκες του χώρου σας! Και οι τιμές; Ανταγωνιστικές όπως πρέπει να είναι!