Κρούση από Δε Στρόνγκεστ σε Ντιέγκο Μπεχαράνο

Μέλος της διοίκησης της βολιβιανής ομάδας, Δε Στρόνγκεστ, υποστήριξε ότι έχει γίνει κρούση στον Ντιέγκο Μπεχαράνο κι αναμένεται η απάντηση του 25χρονου μπακ του Παναιτωλικού.

Oι “σειρήνες” επαναπατρισμού δεν ηχούν στα αυτιά του Βολιβιανού αμυντικού του Παναιτωλικού, Ντιέγκο Μπεχαράνο, μόνο από την Μπολίβαρ. Αυτή που σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής έχει μπει πιο δυνατά στη μάχη διεκδίκησής του είναι η Δε Στρόνγκεστ.“Πρέπει να αποφασίσει εάν τον βολεύει να επιστρέψει ή έχει καλύτερες προτάσεις. Η πρότασή μας είναι συναρτήσει του προϋπολογισμού και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτή την παράμετρο”, υποστήριξε διοικητικό στέλεχος της “τίγκρε”.Η Δε Στρόνγκεστ είναι η ομάδα που ανέδειξε τον Ντιέγκο Μπεχαράνο στη Βολιβία, αυτή που του έδωσε το “διαβατήριο” για την εθνική ομάδα της χώρας αλλά και για την Ευρώπη, το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό.

Αν και πέρυσι βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος, τη φετινή σεζόν δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ούτε του Λεονέλ Πόντες στην αρχή, ούτε του Γιάννη Ματζουράκη μετέπειτα. Μετρά μόλις τρεις συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου στην τρέχουσα Super League.Στον Παναιτωλικό δεν αποκλείουν την παραχώρησή του, από τη στιγμή που δεν έχει χρόνο συμμετοχής ενώ και ο ίδιο το βλέπει με καλό μάτι από τη στιγμή που η Δε Στρόνγκεστ συμμετέχει στο Copa Libertadores και ο ίδιος χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να επανακληθεί στην εθνική ομάδα και να είναι στην αποστολή για τις ΗΠΑ και το Copa America Centenario.

πηγή : sport24.gr