Συνοδεία σεκιουριτάδων οι δημοσιογράφοι στο νοσοκομείο

Νέα ήθη! Και αποκλειστικά δικά μας εδώ στο Αγρίνιο, γιατί αυτά δεν συμβαίνουν πουθενά αλλού στην Ελλάδα! Τουλάχιστον να μας δώσουν και την πατέντα της ευρεσιτεχνίας!

Δημοσιογράφος, πληροφορείται η στήλη, πήγε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για ρεπορτάζ και κάποιοι από την “σκιώδη” διοίκηση του Νοσοκομείου που εδώ και πολλά χρόνια κινεί τα νήματα, βρήκαν την ευκαιρία τώρα που το Νοσοκομείο είναι περίπου χωρίς διοικητή, και του απαγόρευσαν πέρα από κάθε λογική και νομοθεσία να κάνει τη δουλειά του. Η κάμερα βγήκε εκτός του χώρου νοσοκομείου και ο δημοσιογράφος λες και ήταν κανένας κατά συρροήν δολοφόνος συνοδεύτηκε από σεκιούριτι για να συναντήσει εργαζόμενους στο νοσοκομείο (πάλι καλά που δεν του φόρεσαν και αλεξίσφαιρο γιλέκο, όπως κάνει η Αντιτρομοκρατική στους τρομοκράτες) και… μάλλον να τους ζητήσει να βρεθούν εκτός του φράκτη του νοσοκομείου για να μπορέσει να κάνει το ρεπορτάζ του ο άνθρωπος… Γιατί -ευτυχώς ακόμη- εκτός φράχτη του νοσοκομείου υπάρχει νομιμότητα και δημοκρατία. Απ’ τη μέσα πλευρά γίνεται χαμός στο ίσωμα.

Σημειωτέον ότι όλα αυτά συμβαίνουν με… Αριστερή Κυβέρνηση, αλλά γιατί να μην συμβούν κιόλας; Το νοσοκομείο δεν λειτουργεί με λιγότερο προσωπικό με την Κυβέρνηση της Κοινωνικής Σωτηρίας, απ’ ό,τι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις;