Από τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια τα μέλη του ΔΣ στο νοσοκομείο

Αλλαγές είχαμε στο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας με απόφαση του Υπ. Υγείας. Νέα μέλη του ΔΣ του Νοσοκομείου είναι ο Πάνος Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι και ο Λεωνίδα Διονυσόπουλος, ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου εκλεγμένος με την αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Αμφότεροι καταλαμβάνουν τις θέσεις των Δ. Σακκά και Χρ. Καλπή αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναπληρωτικό μέλος για τη θέση του Π. Παπαδόπουλου ορίζεται ο Παντελής Σκαρμούτσος, που ήταν στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Μεσολογγίου για τις δημοτικές εκλογές. Τέλος σύμφωνα με την απόφαση η θητεία τους λήγει με τη λήξη της θητείας και των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου – ήτοι την 11-2-16, περίοδο κατά την οποία αναμένεται να οριστούν οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία της χώρας (έληξε προχθές η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος) και να οριστούν εκ νέου τα διοικητικά συμβούλια. Σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι χρειάστηκε ένας χρόνος για να κάνει η κυβέρνηση δραστικές αλλαγές στη σύνθεση του ΔΣ του Νοσοκομείου… και το κατάφερε λίγο πριν λήξει τυπικά η θητεία του ΔΣ…

Η απόφαση όπως αναρτήθηκε στην “Διαύγεια” του Υπουργείου Υγείας
Τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι τα εξής:
1. ΜΕΝΤΖΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ του Γεωργίου, Δικηγόρο, ως αναπληρωματικό μέλος του Καμμένου Σταύρου, σε αντικατάσταση του Κότσαλου Ευθυμίου.
2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του Ευθυμίου, Οικονομολόγο – Σύμβουλο Ανάπτυξης, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Σακκά Δημητρίου, με αναπληρωτή του ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟ ΠΑΝΤΕΛΗ του Πέτρου, Οικονομολόγο – Στατιστικολόγο, σε αντικατάσταση της Καλημέρη Ιωάννας.
3. ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ ΛΕΩΝΙΔΑ του Χρήστου, Ιατρό – Γενικό Χειρουργό, ως τακτικό μέλος, σε αντικατάσταση του Κάλπη Χρήστου, με αναπληρώτριά του την ΜΑΤΣΙΓΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Ευσταθίου, Καθηγήτρια.