Τι ψάχνει ο Παναιτωλικός

φωτό : paravatos.eu

Σε δέκα ημέρες η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώνεται και ο Παναιτωλικός ακόμη δεν έχει κλείσει τα κενά στο ρόστερ. Προσφάτως, δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως οι άνθρωποι του συλλόγου από την Αιτωλοακαρνανία είναι κοντά στην απόκτηση ενός «δεκαριού». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του JOINSPORTS κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και παρακάτω θα εξηγήσουμε τον λόγο που στον Παναιτωλικό δεν αναζητούν κάποιον παίκτη που θα αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ.

Οι αναζητήσεις ποδοσφαιριστών συνεχίζονται και στις αρχές της νέας εβδομάδας θα υπάρξουν… αφίξεις στο Αγρίνιο με τους παίκτες που θα συμπληρώσουν το παζλ του ρόστερ της ομάδας, για να μπει δυναμικά ο Παναιτωλικός στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και να πάρει μια υψηλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα και έτσι όπως είναι οι διαφορές στη βαθμολογία η 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Παναιτωλικός έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε δύο προσθήκες. Αυτή του Πορτογάλου πορτιέρο, Κριστιάνο Φιγκερέιδο και το Λευκορώσου μεσοεπιθετικού, Ιλία Αλεξίεβιτς. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, στον Παναιτωλικό θα προχωρήσουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου σε δύο ακόμη προσθήκες. Διαβάστε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και τις θέσεις των δύο νέων μεταγραφών.

Ακραίος που θα πατάει περιοχή: Στο τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να αποκτήσουν έναν σέντερ φορ, αφού η χρονιά μπορεί να βγει με τους Μαρκόβσκι και Βασιλείου, ωστόσο θα κινηθούν στην αγορά για να αποκτήσουν έναν ακραίο (είτε δεξιά, είτε αριστερά) που θα πατάει περιοχή. Κάπως σαν το στυλ του Καμαρά, ο οποίος αποδεσμεύτηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, στη Football League.

Κεντρικός αμυντικός – αμυντικός μέσος: Ο δεύτερος παίκτης που αναζητούν στον Παναιτωλικό θέλουν να μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός χαφ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το κέντρο της άμυνας είναι καπαρωμένο από τους Κούσα και Μάκο, ενώ ως «εξάρι» αγωνίζεται ο Παπάζογλου. Ο Γιάννης Μαντζουράκης θέλει να έχει μια ακόμη επιπλέον λύση σε αυτές τις δύο θέσεις με έναν ποδοσφαιριστή που θα παίζει και ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικό χαφ αν χρειαστεί.

ΑλεξίεβιτςΓιατί δεν θέλει «δεκάρι»;
Η απάντηση είναι απλή. Δεν θέλει να πάρει δεκάρι, γιατί έχει πάρει και είναι ο Ιλία Αλεξίεβιτς. Ο Λευκορώσος ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο η θέση του σε σχήμα 4-2-3-1 θα είναι πίσω από τον επιθετικό. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος οι άνθρωποι του Παναιτωλικού να πάρουν άλλον έναν ποδοσφαιριστή στο άξονα και δεν θα το κάνουν. Ο Αλεξίεβιτς μπορεί να αγωνιστεί και ως «οκτάρι» αλλά αυτό θα συμβεί αν η διάταξη είναι με τρεις στο κέντρο, δηλαδή 4-3-3.

πηγή : joinsports.gr