Τα… δύσκολα τα έχει μέσα ο Παναιτωλικός

paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να… ξεκολλήσει από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και πλέον επιδιώκει να διατηρήσει μια ισορροπία. Διαβάστε στο JOINSPORTS το πρόγραμμα του Παναιτωλικού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος…
Η παραμονή στην κατηγορία δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα, ωστόσο είναι τελείως διαφορετικό να παλεύεις από την 14η θέση και τελείως διαφορετικό από την 8η και σε απόσταση αναπνοής από την Ευρώπη. Αν ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο πρόγραμμα του Παναιτωλικού, διαπιστώνεται ότι είναι σε καλύτερη θέση από τις άλλες ομάδες που θα παλέψουν για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή τους στην κατηγορία.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Με τρίποντο στη Νέα Σμύρνη
Η Καλλονή είναι ο επόμενος αντίπαλος του Παναιτωλικού. Στον πρώτο γύρο η ομάδα από τη Μυτιλήνη έγινε η αιτία να… ξηλωθεί ο Λιονέλ Πόντες μετά την «πεντάρα» που δέχθηκε ο Παναιτωλικός στη Λέσβο. Σίγουρα μέσα στο μυαλό των Αγρινιωτών υπάρχει η λέξη εκδίκηση, αλλά ο μόνος στόχος που έχουν είναι να… ταξιδέψουν στη Νέα Σμύρνη έχοντας φτάσει τους 26 βαθμούς, δηλαδή να έχουν κερδίσει την ομάδα της Καλλονής, είτε εύκολα, είτε δύσκολα.

Μετά τα ματς με Καλλονή (εντός) και Πανιώνιο (εκτός) ακολουθούν τρία κρίσιμα παιχνίδια για την ομάδα του Παναιτωλικού. Την 22η αγωνιστική (14/2) υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο (στον πρώτο γύρο όλοι θυμόσαστε τι είχε γίνει και με ποιον τρόπο ο Παναιτωλικός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του). Την 23η αγωνιστική (21/2) ταξιδεύει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά και την 24η αγωνιστική (27/2) φιλοξενεί στην έδρα του την Ξάνθη και κάπως έτι ολοκληρώνεται ο Φεβρουάριος.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Το ντέρμπι και οι… μεγάλοι
Ο Μάρτης ξεκινάει με ντέρμπι για τον Παναιτωλικό. Συγκεκριμένα, είναι το ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό. Στον πρώτο γύρο, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο, όμως φέτος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες» δεν αναμένεται να είναι διαφορετικό και είναι το ματς που θα κρίνει κυρίως την τύχη του Παναιτωλικού.

Αυτό διότι ακολουθούν τα ματς με τους τρεις εναπομείναντες «μεγάλους», μιας και με το Παναθηναϊκό έχει παίξει κι έχει ηττηθεί δύο φορές. Μετά το ντέρμπι, στο Αγρίνιο έρχονται οι δύο δικέφαλοι. Πρώτα ο ΠΑΟΚ και μετά η ΑΕΚ. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πριν κλείσει ο κύκλος της κανονικής περιόδου στο «Καυτανζόγλειο» με τον Ηρακλή, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο.

πηγή : joinsports.gr