“Τάνγκο” ο Παναιτωλικός με Μουνιός

φωτό : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός με σούπερ τον Φαμπιάν Μουνιός που μπήκε αλλαγή και πέτυχε 2 γκολ, πανηγύρισε μια τεράστια νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και παραμένει… ζωντανός στο κόλπο των πλέι οφ! Τα “καναρίνια” θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί από το πρώτο μέρος και τελικά ανέλαβε δράση ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που με δύο γκολ έδειξε οτι είναι… ό,τι πρέπει για να ξεχάσουν οι Αγρινιώτες τον Βιγιαφάνιες!

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Κακό ματς στο πρώτο ημίχρονο στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό πάντως να είναι ανώτερος στα σημεία και να έχει δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή με αξιώσεις στο 14` με τον Κυριακίδη να προλαβαίνει προ του Μπεν το ριψοκίνδυνο γύρισμα του Κούσα. Στο 17` οι Αγρινιώτες είχαν ένα καλό σουτ με τον Ουάρντα, αλλά στο 21` είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση! Ο Κάπελ βγήκε τετ-α-τετ με τον Βερέμκο, αλλά ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 23` αντέδρασε πάλι σωστά ο Λευκορώσος τερματοφύλακας σε φάουλ του Μάρκος Πάουλο. Ο Βραζιλιάνος στο 37` έχασε κι άλλη φάση να ανοίξει το σκορ, όταν σε μια αντεπίθεση σούταρε ελάχιστα άουτ, με το ημίχρονο να λήγει 0-0.

“Καθάρισε” ο Μουνιός!
Δεν υπήρχε ρυθμός στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης και κυριολεκτικά δεν υπήρχε ούτε υποψία φάσης μέχρι στιγμής!Ώσπου, στο 62` έγινε το 1-0! Από ωραία κάθετη μπαλιά του Παπάζογλου στον Μουνιός, ο Αργεντινός με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Παναιτωλικό! Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι Αγρινιώτες ήλεγχαν το ματς, έχοντας κι ένα καλό σουτ με τον Ουάρντα στο 70`. Ο Φερέιρα στο 78` έχασε ευκαιρία για το 2-0 με τον Βερέμκο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια, για να έρθει στο 90+3` πάλι ο Μουνιός να γράψει το τελικό 2-0 με κοντινό σουτ!

φωτό : paravatos.eu

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ. Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46′ Μουνιός), Ουάρντα (90′ Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι (72′ Ο. Φερέιρα).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74′ Μίνγκας), Μαχαμάτ (82′ Ντομοβτσίσκι), Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

Γκολ: Μουνιός (62′, 90’+3′)
Κάρτες: Κέβιν (10′), Ουάρντα (31′) – Μερεμπασβίλι (9′), Τριποτσέρης (21′), Μουλόπουλος (83′)