Ικανοποίηση… x2 στον Παναιτωλικό!

φωτό : paravatos.eu

Η επιστροφή στις νίκες με καλό ποδόσφαιρο και το θεαματικό «ντεμπούτο» του Μουνιός στο Αγρίνιο, είναι τα στοιχεία που ενθούσιασαν τους πάντες στον Παναιτωλικό μετά το ματς με τον Λεβαδειακό!

Οι Αγρινιώτες έχοντας αφήσει εδώ και πολλές εβδομάδες πίσω τα όποια… σενάρια υποβιβασμού, πλέον έχουν πατήσει το γκάζι κι έχουν βάλει πλώρη για όσο πιο ψηλά! Σε μια χρονιά που ξεκίνησε καταστροφικά κι έμοιαζε χαμένη, σαφώς όλοι κρατούν την… μπάλα χαμηλά κι αρκούνται στο να τονίζουν ότι πλέον ζητούμενο είναι ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Όμως επειδή… η όρεξη ανοίγει, όταν τρως, στον Παναιτωλικό άρχισαν να… πεινάνε.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Έστω κι αν δεν το φωνάζουν. Άλλωστε μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη τα πράγματα δυσκόλεψαν όσο αφορά την προοπτική των πλέι οφ. Όμως είναι αποφασισμένοι όσο πάει να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν. Γι’ αυτό ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό που την πήραν παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.Πάντως ακόμη και τώρα κάνουν λόγο για «ματς με ματς», οπότε ήδη το μυαλό είναι στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, την Κυριακή το απόγευμα στα Χανιά. Εκεί αν φύγουν με το «τρίποντο» πιθανότατα θα μιλήσουν με άλλους όρους ενόψει της συνέχειας. Το δεύτερο σκέλος που σκόρπισε ενθουσιασμό μετά το παιχνίδι με τους Βοιωτούς είναι η εμφάνιση του Μουνιός!

Ουσιαστικά στο ντεμπούτο του, αφού στην Νέα Σμύρνη έπαιξε ελάχιστα στο φινάλε με το ματς να έχει κριθεί. Ο Αργεντίνος που ήρθε να καλύψει το κενό του Βιγιαφάνιες με το… καλημέρα πέτυχε δύο γκολ, πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στο κοινό της ομάδας του κι έδειξε αμέσως την ποιότητα του. Κάτι που ισχύει και για τον Φερέιρα που έκανε… επίσημη πρώτη με την «κυανοκίτρινη» φανέλα. Όσο αφορά την προετοιμασία ενόψει Πλατανιά, ξεκινάει από την Τρίτη, αφού την Δευτέρα υπήρχε ρεπό, με τον Ματζουράκη να υπολογίζει και τον Ρουσκουσέδα που εξέτισε την ποινή του.

πηγή : gazzetta.gr