Ο «ερωτευμένος» με τα δίχτυα Μουνιός και ο «ερωτεύσιμος» Παπάζογλου!

φωτό : paravatos.eu

Αναμφίβολα ο Φαμπιάν Μουνιός και ο Τάσος Παπάζογλου ήταν οι δύο ποδοσφαιριστές εκείνοι, που έδωσαν το κάτι παραπάνω στον Παναιτωλικό για να έρθει η νίκη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Απογοήτευσε ο Αλεξίεβιτς, ανεβασμένος ο Κάπελ.

Η νίκη του Παναιτωλικού έχει ονοματεπώνυμο, έχει λογική και αιτία. Οφείλεται στον Μουνιός, που από τη στιγμή που μπήκε στο ματς έδειξε πως στο Αγρίνιο, δεν ήρθε για τουρισμό. Ήρθε για να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα και ήταν αυτός που έκρινε την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Ο Μουνιός έκανε αυτό που ήθελε ο Μαντζουράκης. Επιθυμούσε ένας από τους δύο εσωτερικούς χαφ (Αλεξίεβιτς – Πάουλο στο πρώτο ημίχρονο, Μουνιός – Πάουλο στο δεύτερο ημίχρονο) να ανεβαίνει πιο ψηλά να γίνεται κρυφός φορ και να πατάει περιοχή και αυτό το έκανε ο Αργεντινός και στο πρώτο και στο δεύτερο γκολ. Στην πρώτη περίπτωση πάσαρε τη μπάλα, δεν κράτησε τη θέση του και έγινε φορ για να πλασάρει εύστοχα και στη δεύτερη περίπτωση καραδοκούσε για να πάρει την απόκρουση και να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι αυτό το κατι παραπάνω που θέλει ένας προπονητής για να έρθει η νίκη για την ομάδα του και όσο το πρωτάθλημα θα κυλάει και θα φτάνει προς το τέλος του, αυτό το κάτι παραπάνω θα είναι διαρκώς απαραίτητο για την ομάδα του Παναιτωλικού στην προσπάθεια να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και γιατί όχι να μη διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ.

Το κάτι παραπάνω το δίνει ένας άλλος παίκτης που από αμυντικός έγινε αμυντικό χαφ. Ο Τάσος Παπάζογλου, σε κάθε παιχνίδι είναι για δέκα. Ελέγχει όλο τον χώρο μπροστά από τα δύο στόπερ, προσπαθεί να μεταβιβάσει τη μπάλα από την άμυνα στον οργανωτή. Ανεβαίνει μέτρα στο γήπεδο, όποτε απαιτείται γίνεται τρίτος κεντρικός αμυντικός. Επίσης τον έχουμε δει να σκοράρει, σε κρίσιμα παιχνίδια, όπως κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όμως στο ματς με τον Λεβαδειακό τον είδαμε να βγάζει μαγική ασσίστ. Μπαλιά πάρε – βάλε στον Μουνιός για το 1-0 και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, με το πλασέ του να αποκρούεται και να φτάνει στα πόδια του Μουνιός για το 2-0.

Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού έκαναν τη διαφορά κόντρα στον Λεβαδειακό και τους ακολουθούσε ο Κάπελ, που φαίνεται να βρίσκει τον καλό του εαυτό, από το ματς με την Καλλονή και έπειτα. Η στιγμή του Ολλανδού στο ματς δεν ήταν, όταν έχασε το μοναδικό τετ – α- τετ στο πρώτο ημίχρονο αλλά το σπριντ που κάνει για το 2-0 του Παναιτωλικού.

Πηγή : joinsports.gr