Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άλλη γνώμη περί αρχισυνταξίας

Παραπονιούνται τα μανάρια μου στο ΣΥΡΙΖΑ… Ο τοπικός Τύπος -λέει- υποβάθμισε το θέμα των δηλώσεων του Σκουρλέτη για την εγκατάλειψη του σχεδίου εκτροπής του Αχελώου. Κρίμα δηλαδή που ο τοπικός Τύπος δεν παραχώρησε την αρχισυνταξία των μέσων στη νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ. Έπρεπε δηλαδή και ο Τύπος να στήσει πανηγύρι… Αλλά όλος ο Τύπος είναι εγκάθετοι του Μητσοτάκη, όπως όλοι οι αγρότες είναι ακροδεξιοί και υποκινούμενοι από την αντιπολίτευση…

Εδώ που τα λέμε έχουν ένα δίκιο στο ΣΥΡΙΖΑ, η στάση τους στην εκτροπή του Αχελώου είναι το μόνο θέμα που ο ΣΥΡΙΖΑ της εξουσίας αποδείχθηκε συνεπής με τον ΣΥΡΙΖΑ του 4%. Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά τους στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι στα πάντα αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι και ακόμη και αν υπάρχουν ένα – δύο σημεία που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ό,τι δεσμεύθηκε “χάνονται” μέσα στην ομοβροντία της κοινωνικής κατακραυγής.

Πάντως εμείς ως ΑC με αίσθημα ευθύνης ανταποκρινόμαστε στο αίτημα του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και δεχόμαστε τον κομισάριο που θα ορίσουν τα κομματικά όργανα ως αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας μας.