Κρούση στον Μαρκόβσκι για ανανέωση στον Παναιτωλικό

φωτό : paravatos.eu

Το συμβόλαιο του Μάρκο Μαρκόβσκι εκπνέει τον Ιούνιο και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν ειδοποιήσει τον Σέρβο να μιλήσουν για ανανέωση. (

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού στη Super League ο Μάρκο Μαρκόβσκι. Ο Σέρβος επιθετικός έχει σημειώσει επτά γκολ, όλα στο πρωτάθλημα. Είναι ο βασικός στράικερ της ομάδας του Αγρινίου, στην οποία τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό επιτελείο έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του.Όχι μόνο με όσα καταφέρνει στο γήπεδο, αλλά και με τον χαρακτήρα του και το πώς συμπεριφέρεται όλο αυτό το διάστημα που είναι στην ομάδα (υπέγραψε στις 21 Αυγούστου 2015). Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει ειδοποιηθεί να μπει σε συζητήσεις ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Τις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι για να δουν κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να “κλείσει” το deal και ο Μαρκόβσκι να συνεχίσει να φορά την “κυανοκίτρινη” φανέλα. Εφέτος με τα “καναρίνια” έχει παίξει σε 21 ματς της Super League, αλλά και δύο ακόμα στο Κύπελλο. Μένει να φανεί πώς θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις.

πηγή : Sport24.gr