Η πραγματικότητα με τις ανανεώσεις…

φωτό : paravatos.eu

Παρά τα… σενάρια, στον Παναιτωλικό δεν έχουν καμία βιασύνη στο θέμα των ανανεώσεων και επισημαίνουν πως όλα θα γίνουν όταν φτάσει η ώρα τους. Μόνο με τον Κάπελ μια… διερευνητική.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Ξαφνικά τις επόμενες ημέρες από την νίκη επί του Λεβαδειακού, είδαν το φως της δημοσιότητας σειρά άρθρων που θέλει τον Παναιτωλικό να έχει ανοίξει τον… χορό των ανανεώσεων. Μάλιστα γράφονται και συγκεκριμένα ονόματα που είναι αυτά των Κάπελ, Ρουσκουσέδα, Μαρκόφσκι και Κέβιν. Η πραγματικότητα αφορά μόνο το πρώτο από αυτά. Του Λεάντρο Κάπελ.
Οι Αγρινιώτες εχούν και καιρό έχουν κάνει μια… βολιδοσκόπηση στον Ολλανδό για να διαπιστώσουν τις προθέσεις του και τότε είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του. Χωρίς κάτι πιο επίσημο ή μη αναστρέψιμο. Καμία άλλη περίπτωση δεν έχει απασχολήσει τώρα. Άλλωστε αυτή την στιγμή όλοι είναι αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό σκέλος και στις όποιες πιθανότητες για υπέρβαση (βλέπε: πλέι οφ) και επισημαίνουν ότι υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν κι αυτού του είδους οι συζητήσεις με παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ματζουράκη, ώστε να τους έχει και την επόμενη σεζόν στο Αγρίνιο.

πηγή : gazzetta.gr