Ο ΑΟ Χάλκειας Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας

Η ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού γνώρισε την ήττα στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας από τον ΑΟ Χάλκειας με 2-1. Η ομάδα του Παναιτωλικού προηγήθηκε με κεφαλιά του Γιαννιώτη στο 19’, με τον σκόρερ να σημαδεύει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας στο 30’. Στο τέλος του ημιχρόνου ο ΑΟ Χάλκειας ισοφάρισε με κεφαλιά του Αλμπάνη και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων του τελικού πήρε τη νίκη με εκτέλεση φάουλ του Ψυχογιού, κατακτώντας τον τίτλο.

ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ: Γκασούκας, Μυλωνάς Χρ. (74΄ Κυρίτσης), Διαμαντόπουλος, Κάπο, Καζανάς, Γιαβρούτας, Καλαβριζιώτης, Κάκκος Ν. (70΄ Ψυχογιός), Βαλμάς, Αλμπάνης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Καράι, Ζίγκηρης, Σάαντο, Μαλής, Μιχάι, Βασιλάρης, Μαργαρίτης, Βακράκος (61΄ Μυτιλήνης), Μωραΐτης, Γιαννιώτης.

Τον τελικό, που έγινε στη Ναύπακτο, παρακολούθησε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας (τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο από τη διοίκηση του ΑΟ Χάλκειας), όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ και ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης με τους συνεργάτες του.

– Η ΠΑΕ Παναιτωλικός συγχαίρει τον ΑΟ Χάλκειας για την κατάκτηση του κυπέλλου και εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις που ακολουθούν.