Μαρκόβσκι: Η Νέα Σμύρνη, η ψυχολογία και το γκολ!

φωτό : paravatos.eu

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος είναι ο επιθετικός του Παναιτωλικού με το γκολ που πέτυχε και που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, o οποίος ενδέχεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα του Αγρινίου.Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και την ευκαιρία που έχασε, ο Μάρκο Μαρκόβσκι ήταν απαρηγόρητος. Είχε πέσει πάρα πολύ η ψυχολογία του και προσπαθούσε σταδιακά να ξαναβρεί τον καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και πριν το ματς με τον Λεβαδειακό, τόνιζε στο στενό του περιβάλλον ότι θέλει να επιστρέψει στα γκολ και να δώσει το 200% για να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το τρίποντο. Το τρίποντο, ήρθε, αλλά όχι με γκολ του Μαρκόβσκι, αλλά του νεοαποκτηθέντα, Μουνιός.

Ο Σέρβος ανανέωσε το ραντεβού του με το γκολ, για το επόμενο ματς που ήταν αυτό κόντρα στον Πλατανιά στην Κρήτη. Το παιχνίδι δεν κύλησε καλά για την ομάδα του Αγρινίου. Βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του β’ μέρους αναγκάστηκαν να παίξουν και με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μουνιός με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά λοιπόν τις αντίξοες αγωνιστικές συνθήκες ο Μάρκο Μαρκόσκι εκμεταλλεύτηκε μια φάση που του δόθηκε, σκόραρε και πλέον βρίσκεται στα… ουράνια η ψυχολογία του.

Αυτό που τονίζει ο ίδιος είναι ότι έτσι όπως πήγε το ματς, ο βαθμός που πήρε η ομάδα του στο τέλος ήταν και είναι πάρα πολύ σημαντικός ενώ… δοξάζει τον Θεό που του έδωσε δύναμη για να συνεχίσει να κυνηγάει το γκολ μέχρι τέλους.

πηγή : joinsports.gr