Με Παπουτσογιαννόπουλο η προπόνηση

Ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τον πολύ σοβαρό του τραυματισμού στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ…

Η ομάδα του Παναιτωλικού, αφήνει πίσω τα όσα έγιναν στα Χανιά και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και επικεντρώνεται πλέον στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Ξάνθη στο Αγρίνιο, όπου θα αναζητήσει το τρίποντο για να έρθει πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα πλέι οφ της Ευρώπης. Στα της προπόνησης όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά Χανίων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ επίσης επιδόθηκαν σε ασκήσεις αντοχής. Όσοι δεν αγωνίστηκαν επιδόθηκαν και σε ασκήσεις διατήρησης της μπάλας. Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχε και ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και επανακάμπτει σιγά – σιγά.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι: Αλεξίεβιτς και Βασιλείου, ενώ ο Κουτρομάνος έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη στις 11:30 στο «Emileon».