Ξεκινούν οι συνεντεύξεις – Τα φαβορί για τα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας

Σύμφωνα με τα όσα δηλώσε στο HealthReport.gr ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας και πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης των νέων διοικητών Πέτρος Γιαννουλάτος, οι πρώτοι διοικητές θα διορισθούν στα νησιά του Αιγαίου περί τα μέσα Μαρτίου, λόγω της διακρατικής συμφωνίας με την Κύπρο, όπου θα απαιτηθεί η συνεργασία νοσοκομείων των δύο χωρών. Αμέσως μετά σειρά θα έχουν τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία, αλλά και τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στη χώρα.

Αν ισχύουν τα παραπάνω, τότε μάλλον στα τέλη Μαρτίου – αρχές Απριλίου θα προκύψει και η νέα διοίκηση στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας. Πάντως η διαδικασία της “αξιολόγησης” προχωρά και το προσεχές δεκαήμερο αναμένεται να κληθούν όσοι κατέθεσαν αιτήσεις για τα νοσοκομεία του νομού, για να περάσουν από συνέντευξη.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και σύμφωνα με όσα διακινούνται στο κυβερνών κόμμα, νέος διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου θα οριστεί ο Αθανάσιος Τορουνίδης πρώην τραπεζικός υπάλληλος, ενώ υποδιοικητής στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ο Πάνος Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι.

Δ.Π