Η απώλεια του Παπάζογλου

Τέλος η χρονιά για τον Τάσο Παπάζογλου, ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του
Ο Παναιτωλικός για δεύτερο σερί ματς κατόρθωσε να επιστρέψει στο σκορ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο όμως δεν έλειψαν και οι κακοτυχίες για την ομάδα του Παναιτωλικού.

ΠαπάζογλουΟ λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος νωρίς στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας με πρόβλημα στην ωμοπλάτη. Οι πρώτες εκτιμήσεις από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε κάνουν λόγο για εξάρθρωση ώμου, κάτι το οποίο σημαίνει οτι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο μήνες. Συνεπώς, ο Τάσος Παπάζογλου, δεν θα αγωνιστεί ξανά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί χειρουργείο και σύμφωνα με πληροφορίες τις πρώτες τρεις – τέσσερις εβδομάδες ο Παπάζογλου θα έχει νάρθηκα. Τώρα σε ό, τι αφορά τον αντικαταστάτη του στο βασικό σχήμα, αυτός θα είναι ο Πάουλο, όπου στο 4-3-3 θα αγωνίζεται μπροστά από τα δυο στόπερ σε ρόλο καθαρού «εξαριού» και εσωτερικοί μέσοι μπορούν να είναι οι: Ρουσκουσέδα, Βασιλούδης, Φερέιρα, Μουνιός, Αλεξίεβιτς (όταν επιστρέψει από τραυματισμό). Επίσης σε ρόλο ανασταλτικού μέσου μπορεί να αγωνιστεί και ο Παπουτσογιαννόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά δεν έχει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό, λόγω της πολύμηνης απουσίας του από τους αγωνιστκούς χώρους.

πηγή : joinsports.gr