Προβληματισμός και… αντίο Ευρώπη

φωτό : paravatos.eu

Όπως είναι λογικό στον Παναιτωλικό δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ και από την εμφάνιση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα…

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Παναιτωλικού, αλλά όχι τόσο πολύ έντονος με βάση τη βαθμολογική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα καθώς έχει αποφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.Ο Παναιτωλικός ήταν αρκετά κακός, όχι μόνο στη μεσαία γραμμή, αλλά στην άμυνα και στην επίθεση και ο μόνος που διασώθηκε ήταν ο Δημήτρης Κυριακίδης. Για τη χθεσινή εμφάνιση, υπάρχουν ορισμένοι προβληματισμοί, καθώς ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι Αγρινιώτες έχουν τρία εντός έδρας παιχνίδια με: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και δύο εκτός έδρας παιχνίδια με: Ατρόμητο και Ηρακλή.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Χάθηκε η Ευρώπη
Στον Παναιτωλικό τονίζουν πως πλέον δεν υπάρχουν ελπίδες για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη, ωστόσο, από τα επισημα χείλη της ΠΑΕ επισημαίνεται πως με βάση το πρόγραμμα δεν ήταν ποτέ στόχος η Ευρώπη, ακόμα και αν τα «καναρίνια» έφευγαν με το διπλό, μετά θα έπρεπε να κάνουν «πορεία πρωταθλητισμού», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, για να κατορθώσουν να τερματίσουν στην 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ρεπό, ξεκούραση και… ΠΑΟΚ!
Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού για σήμερα, Κυριακή, έχουν πάρει ρεπό από τον Μαντζουράκη και τη νέα εβδομάδα που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο.

πηγή : joinsports.gr