Δημήτρης Κυριακίδης: Ο «κέρβερος» του Παναιτωλικού

Ο Δημήτρης Κυριακίδης ήταν για άλλο ένα ακόμη παιχνίδι ο καλύτερος παίκτης του Παναιτωλικού και το JOINSPORTS καταγράφει το χρονικό από τον ερχομό του στο Αγρίνιο μέχρι τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναιτωλικού…

Στο Αγρίνιο ήρθε το καλοκαίρι και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως δεν το σκέφτηκε και πολύ για να πει το «ναι» στον Παναιτωλικό, με βάση την εικόνα της ομάδας την περσινή αγωνιστική περίοδο. Φέτος, όταν ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδο, ο Δημήτρης Κυριακίδης, δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Λιονέλ Πόντες καθώς ήθελε να δώσει ευκαιρίες στον Μανώλη Στεφανάκο. Μετά όμως από την «πεντάρα» κόντρα στην Καλλονή, ο Δημήτρης Κυριακίδης πήρε θέση βασικού και από τότε δεν βγήκε από το βασικό σχήμα.

Όλο αυτό το διάστημα η ψυχολογία του Δημήτρη Κυριακίδη και μετά την ήττα με 5-1 από τον Πανιώνιο, ήταν πάρα πολύ άσχημα, ωστόσο ο 30χρονος συνέχισε να δουλεύει στις προπονήσεις για να γίνεται ολοένα και καλύτερος. Αυτό αποδείχθηκε και αποδεικνύεται περίτρανα στους αγώνες πρωταθλήματος.Ο Γιάννης Μαντζουράκης ξέρει ότι κάτω από τα γκολ ποστ έχει έναν «κέρβερο» και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει βαθμούς στον Παναιτωλικό. Θυμηθείτε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο στον πρώτο γύρο, ή αυτό με τον Πλατανιά πριν από λίγες εβδομάδες.

πηγή : joinsports.gr