Πάει για πρωτιά στις αποκρούσεις ο Κυριακίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι πρώτος σε αποκρούσεις (86), με τον Δημήτρη Κυριακίδη να ακολουθεί με 76
Ο Δημήτρης Κυριακίδης με την εμφάνιση που έκανε στο ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του τοπικού διαδικτυακού Τύπου και όχι μόνο. Είναι αναμφίβολα μέσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού μαζί με Παπάζογλου και Ουάρντα, ενώ πολλές φορές έχει αναγκάσει τον Γιάννη Μαντζουράκη να τον παραδεχθεί και να του βγάλει το καπέλο.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού έχει δουλέψει σε πάρα πολλές ομάδες, έχουν περάσει πάρα πολλοί παίκτες από τα χέρια του, ενώ πρόσφατα συμπλήρωσε 500 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία ως προπονητής και όταν μια τέτοια φυσιογνωμία του ελληνικού ποδοσφαίρου χρησιμοποιεί τα καλύτερα λόγια για έναν ποδοσφαιριστή, τότε μάλλον έχει δίκιο.Ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει μετατραπει σε… Άγιο της εστίας του Παναιτωλικού και αυτό το αποδεικνύουν οι εμφανίσεις του και τα νούμερά του. Ο πορτιέρο των «καναρινιών» έχει μέχρι στιγμής 76 αποκρούσεις και ο πρώτος στην κατηγορία είναι ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΟΚ, από τον Γενάρη με 86 (71 με ΠΑΣ, 15 με ΠΑΟΚ).

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Κυριακίδης φιλοξενεί στο Αγρίνιο τον Βελλίδη και το ερώτημα είναι αν ο Κυριακίδης θα καταφέρει να τον ξεπεράσει και να γίνει ο πρώτος σε αποκρούσεος στο πρωτάθλημα. Η απάντηση θα δοθεί όταν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Με βάσει όμως την αγωνιστική κατάσταση του Κυριακίδη, ενδεχομένως, η απάντηση στο ερώτημα να είναι: «Ναι».

πηγή : πηγή : joinsports.gr