Και ο Γολγοθάς συνεχίζεται…

φωτο: paravatos.eu

Το πρόγραμμα του Παναιτωλικού είναι πολύ δύσκολο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και δεν έχει λόγο, στο να κάτσει να… βλέπει στις καλές εμφανίσεις και μέσα από τις προπονήσεις και τις σωστές επιλογές καλείται να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και να παρουσιαστεί καλύτερος στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου της φετινής σεζόν.

φωτο: paravatos.eu
φωτο: paravatos.eu
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Αγρινίου είναι η ΑΕΚ, την Κυριακή (29/3, 15:00). Για αυτό το ματς δεν υπολογίζεται στα σίγουρα ο Λεάντρο Κάπελ που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω επτά κίτρινων καρτών. Επιπλέον, αναμένεται το αποτέλεσμα του πορίσματος της μαγνητικής που θα υποβληθεί ο Κέβιν καθώς αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με τον ΠΑΟΚ [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Επίσης, ανοιχτό παραμένει το ζήτημα με τους τραυματίες: Κουτρομάνο και Αλεξίεβιτς. Ο πρώτος είχε υποστεί θλάση και αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσει στροφές και ο Λευκορώσος ταλαιπωρείται εδώ και πάρα πολύ καιρό με πόνους στη μέση και αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για τον πρώην παίκτη της Μπάτε Μπορίσοφ, για το αν θα επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ή αν θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ένα παιχνίδι λιγότερο από τον Παναιτωλικό καθώς θα αγωνιστεί τη Δευτέρα με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ. Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά όσο βρίσκεται στην Ελλάδα και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών της Ένωσης είναι στα ύψη, αφού μετά την επιστροφή τους στα… σαλόνια της Σούπερ Λιγκ βλέπουν Ευρώπη και γιατί όχι και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ένας επίσης λόγος της ψυχολογικής ανόρθωσης είναι η νίκη στα ντέρμπι. Έχει κερδίσει στην έδρα της τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ, θα ταξιδέψει φέτος για δεύτερη φορά στο Αγρίνιο, καθώς έχει αγωνιστεί και σε φιλικό παιχνίδι με τα «καναρίνια», το οποίο κέρδισε με 3-0.

πηγή : joinsports.gr