Το μέλλον του Παναιτωλικού!

φωτό : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός έχει επενδύσει πάρα πολλά στις ακαδημίες και στα νέα παιδιά που έρχονται από πίσω.

Από το καλοκαίρι που ξεκίνησε η νέα προσπάθεια με τον Λίονελ Πόντες, υπήρχε ο όρος να υπάρξει μια πολύ καλή συνεργασία με τις ακαδημίες του συλλόγου για να προβιβάζονται παίκτες, προκειμένου να εξελιχθούν και στο μέλλον να φέρουν οφέλη στην ομάδα.Ο Πορτογάλος μπορεί να κάθισε στον πάγκο της ομάδας για πολύ λίγους μήνες, αλλά τη δουλειά του… την έφερε εις πέρας ο Γιάννης Μαντζουράκης που άνοιξε την πόρτα της πρώτης ομάδας στα παιδιά που αγωνίζονταν στην ομάδα των νέων και μάλιστα ένας παίκτης που τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην Κ-20, πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μύγα, ο οποίος προβιβάστηκε στην ομάδα επί εποχή Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό, είχε πάρει κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής ως δεξί εξτρέμ, όπου είναι η φυσική του θέση και ο Γιάννης Μαντζουράκης τον μετέτρεψε σε ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ του πρωταθλήματος. Έχει πραγματοποιήσει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και δεν θα αργήσει πολύ ο… ταχυδρόμος να φέρει την πρόταση μεταγραφής στα γραφεία της ΠΑΕ.

Επαγγελματίας ο ΒασιλούδηςΔεν είναι μόνο ο Γιώργος Μύγας που έχει καταφέρει να αναφέρεται το όνομά του σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες, με εγκωμιαστικά σχόλια. Είναι ο γεννημένος τον Ιανουάριο του 1995, Δημήτρης Χαντάκιας, ο οποίος όποτε έχει αγωνιστεί η απόδοσή του είναι σε θετικό πρόσημο. Έχει τον απαραίτητο τσαμπουκά που πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που θέλει να έχει μια δοξασμένη καριέρα. Ένας ακόμη παίκτης που έχει συγκεντρώσει κολακευτικά λόγια με τις εμφανίσεις του είναι ο Στάθης Βασιλούδης, Η πόρτα της πρώτης ομάδας για τον 20χρονο άνοιξε πριν από λίγο χρονικό διάστημα, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να του δίνει αρκετές ευκαιρίες στους αγώνες του πρωταθλήματος. Πέρα από τους τρεις νέους που έχουν λεπτά συμμετοχής, υπάρχουν και οι: Γιάννης Κοντογιάννης, Τάσος Ζαρκάδας, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Νίκος Μήλιος και ο εξαιρετικός επιθετικός της Κ-20, Παναγιώτης Μωραΐτης.

πηγή : joinsports.gr