Άσκηση όλων των ένδικων μεσών ζητά η μείζονα αντιπολίτευση στο Ξηρόμερο

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «το Ξηρόμερο αλλάζει» με την ακόλουθη αίτησή του ζητούν την άσκηση ένδικων μεσών προς προάσπιση των συμφερόντων του δήμου για την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων δημοτικών τελών του πρώην δήμου Αλυζίας.

Αναλυτικά:
Πάγια θέση μας είναι η προστασία του Δημότη και η διαφύλαξη του δημόσιου συμφέροντος. Με την κατάθεση της παρακάτω αίτησης απλά πιστεύουμε ότι πράττουμε το καθήκον μας, χωρίς να αποσκοπούμε σε προσωπικές αντεγκλήσεις και αντιπαλότητες. Υποδεικνύουμε με σαφήνεια τις δικονομικές κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσει η Δημοτική Αρχή σεβόμενοι πάντα το τεκμήριο αθωότητας των εμπλεκομένων προσώπων, σεβόμενοι όμως και το δημόσιο χρήμα. Πραγματικά λυπούμαστε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο μας με την συγκεκριμένη υπόθεση.
Καλούμε τα αρμόδια όργανα και τους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν σ΄ αυτά να ενεργήσουν με γνώμονα το συμφέρον του δήμου και των δημοτών στα πλαίσια των καθηκόντων τους. Πιστεύουμε ότι ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα πρέπει να τεθεί με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να κληθούν όλοι οι σύμβουλοι να λάβουν επίσημα θέση. Είμαστε εδώ ως υπεύθυνοι πολίτες και το αποδεικνύουμε με πράξεις.

ΥΓ: Ακολουθεί το κείμενο της αίτησης για άσκηση ενεργειών