Ο Σκίμπε, η συνεργασία και ο Παναιτωλικός!

φωτό : paravatos.eu

Ο ομοσπονδιακός είχε συνάντηση με τους προπονητές της Super League. Παρών στη συνάντηση και ο Μαντζουράκης. Το σκεπτικό του Σκίμπε, η συνεργασία που θέλει να έχει με τους προπονητές και το… ελληνικό στοιχείο που διαθέτει ο Παναιτωλικός…

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Στο πλαίσιο της αναγέννησης της Εθνικής ομάδας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε συνάντηση με όλους τους προπονητές ομάδων της Super League.Επί της ουσίας ο Σκίμπε ανέλυσε στους προπονητές το σκεπτικό του πως θέλει να λειτουργεί η Εθνική ομάδα. Έγινε μια πρώτη επαφή και αναμένεται στο μέλλον να υπάρξει στενότερη συνεργασία. Το γεγονός ότι ο Σκίμπε θέλει να δώσει προσοχή στους Έλληνες παίκτες όλων των ομάδων είναι καλό και για τις επαρχειακές ομάδες.

Ο Παναιτωλικός έχει καλό ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του, όπως για παράδειγμα ο Δημήτρης Κυριακίδης που διάγει εξαιρετική σεζόν, ο Τάσος Παπάζογλου που έχει αναγεννηθεί, αλλά και οι… ελπίδες: Μύγας, Χαντάκιας, Βασιλούδης. Επιπλέον υπάρχουν και οι ακαδημίες του συλλόγου από το Αγρίνιο, που γίνεται εξαιρετική δουλειά και δεν είναι μόνο το μέλλον του Παναιτωλικού, αλλά και της Ελλάδας.Το μόνο βέβαιο είναι ότι στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις. Ο Σκίμπε θέλει να έχει μια πιο στενή επαφή με τους προπονητές για το καλό της Εθνικής ομάδας.

πηγή : joinsports.gr