Η κριτική των παικτών του Παναιτωλικού

φωτο : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από τον Ατρόμητο με 1-0. Η εμφάνιση των Αγρινιωτών ήταν αρκετά καλή μακριά από την έδρα τους, όμως επισκιάστηκε από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Δημήτρης Κυριακίδης: Αν δεν ήταν εκτός θέσης μετά την απόκρουση στο σουτ του Μπρίτο, ο Λε Ταλέκ δε θα σκόραρε. Ο «Άγιος» της εστίας του Παναιτωλικού, μπορεί να μην κατάφερε να κρατήσει το μηδέν αλλά έκανε μερικές καλές αποκρούσεις σε όλο το ματς και κράτησε τον Παναιτωλικό ζωντανό στο κυνήγι του τέρματος που θα έφερνε το ματς στην απόλυτη ισορροπία.

Γιώργος Μύγας: Δεν έκανε καλή εμφάνιση ο νεαρός δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας. Ο Ματέι έβρισκε πολλούς κενούς χώρους και δημιουργούσε αρκετές ευκαιρίες για τον Ατρόμητο. Επιθετικά ο Μύγας δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες.

Δημήτρης Χαντάκιας – Γιώργος Κούσας: Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας είχε ένα πρόβλημα με τον Λε Ταλέκ, κινούνταν στην πλάτη της άμυνας και στο γκολ του Ατρόμητου τον έχουν ξεχάσει και εκείνος σκοράρει. Κατά τ’ άλλα ήταν σωστοί στα αμυντικά τους καθήκοντα. Να σημειωσουμε πως ο Χαντάκιας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο πρώτο μέρος.

φωτο : paravatos.eu
φωτο : paravatos.eu
Σίμος Ρουμπουλάκου: Το επιθετικό παιχνίδι του Παναιτωλικού παίχτηκε κυρίως από την αριστερή πλευρά. Ο Ρουμπουλάκου, ανέβαινε και λίγο έλειψε η πάσα στον Μαρκόβσκι να λογίζονταν ως ασσίστ, αν ο Σέρβος ήταν πιο εύστοχος στο τελείωμα του στο πρώτο ημίχρονο.

Γρηγόρης Μάκος: Ηγετικός στον χώρο της μεσαία γραμμής. Ο Γρηγόρης Μάκος είναι φέτος σταθερή αξία του Παναιτωλικού και βοήθησε με τον τρόπο του για να βγει ο Παναιτωλικός από το… καβούκι του στα πρώτα 10 λεπτά του ματς. Μοίραζε το παιχνίδι είτε στον Πάουλο είτε πιο μπροστά και στο δεύτερο μέρος είχε και μια τελική εκτός στόχου.

Μάρκος Πάουλο: Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Βραζιλιάνος ανέβασε την απόδοσή του, όπως και όλη η ομάδα του Παναιτωλικού. Ήταν μέλος μερικών καλών συνδυασμών με τους υπόλοιπους παίκτες. Έκανε καλό ματς.

Μουνιός: Θα τον θυμόμαστε για το κοντρόλ που κάνει με το χέρι στο πρώτο ημίχρονο, πριν πλασάρει για να μπλοκάρει ο Μπάρκας και για την τεράστια ευκαιρία που χάνει στο δεύτερο ημίχρονο.

Οσμάν Φερέιρα: Ευτυχώς που ήταν και τα… στημένα και κάνει κάτι καλό ο Αργεντινός στο ματς. Σε αυτό, ομολογουμένως, είναι καλός, στις εκτελέσεις των φάουλ και στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε μια κάθετη στον Μαρκόβσκι που δεν την πρόλαβε. Στο δεύτερο μέρος αντικαταστάθηκε.

Στάθης Βασιλούδης: Προσπάθησε να πάρει μπαλιές και να είναι μέσα στο ματς, αλλά δεν έκανε και κάτι το αξιοσημείωτο.

Μάρκο Μαρκόβσκι: Ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς. Ο Σέρβος έχασε τρεις ευκαιρίες. Η πρώτη στο α’ μέρος, που δεν μετουσίωσε την πολύ καλή πάσα του Ρουμπουλάκου και οι άλλες δυο στο β’ μέρος. Η κεφαλιά που μπλοκάρει ο Μπάρκας και το απογοητευτικό τελείωμα στο μοναδικό τετ-α-τετ με τον Μπάρκα, ύστερα από το λάθος του Κεϊτά.

Οι αλλαγές
Ουάρντα – Κάπελ – Παπάζογλου: Ο Αιγύπτιος είχε κάνει μόλις δύο προπονήσεις, επέστρεψε στο Αγρίνιο από την πατρίδα του την Παρασκευή και στο ματς μπήκε για να δώσει περισσότερη ενέργεια. Πήρε κάποιες προσπάθειες χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο Κάπελ μπήκε στο ματς αντί του Μύγα όταν και ο Μαντζουράκης άλλαξε το σύστημα σε 3-4-1-2. Είχε τη σέντρα για τον Μαρκόβσκι και ένα σουτ προς το τέλος. Ο Τάσος Παπάζογλου, ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ και λίγο έλειψε να σκοράρει στην επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

πηγή : joinsports.gr