ΚΠΕ Μεσολογγίου : Διήμερο επιμορφωτικό πρόγραμμά αφιερωμένο στον Κ. Παλαμά

Το ΚΠΕ Μεσολογγίου στο πλαίσιο των επιμορφωτικών του δράσεων για το σχολικό έτος 2015-2016 και μιας πολύμηνης διοργάνωσης που σχεδίασε και υλοποίησε σε συνεργασία με το ΙΔΡΥΜΑ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, τους Σχολικούς Συμβούλους της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ι.Π. Μεσολογγίου και τις Δ/νσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτωλοακαρνανίας με σκοπό:
*την ανάδειξη, διατήρηση και αξιοποίηση στη διδακτική πράξη της πολιτισμικής κληρονομιάς του Μεσολογγίτη ποιητή Κωστή Παλαμά,
*καθώς και την ανάδειξη του θεμελιώδους ρόλου των αξιών στην εκπαιδευτική διαδικασία και την διαμόρφωση περιβαλλοντικής κρίσης -οικολογική, κοινωνικής, οικονομική- που τόσο έντονα βιώνουμε, σας προσκαλεί στο διήμερο πρόγραμμα που διοργανώνει με τίτλο «Ακούσαμε με της γης το μέγα καρδιοχτύπι» .

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Μεσολόγγι στις 8 και 9 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και θα περιλαμβάνει θεωρητικές εισηγήσεις και παρουσίαση καλών διδακτικών πρακτικών από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολικών μονάδων που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Ώρες διεξαγωγής του προγράμματος:
Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016 από 17:00 έως 21:30 και Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 από 09:00 έως 13:30

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα