«Όχι» Ουάρντα – λόγω Φερέρο – στη Σαμπντόρια!

Όχι απλά καπνός, αλλά και ιταλική φωτιά! Κι όλα αυτά υπάρχουν πίσω από τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στη γειτονική χώρα και φέρνουν την Σαμπντόρια να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα του Παναιτωλικού.

«Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» επί τη ευκαιρία των επισκέψεων της Αντερλεχτ και της Μπριζ στη χώρα μας στο πλαίσιο του scouting report για τον «Φαραώ», σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε κι έμαθε τι συμβαίνει αναφορικά με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της αγρινιώτικης ομάδας. Προτού περάσουμε στο ιταλικό… παρασύνθημα, να θυμίσουμε πως ο υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της Αντερλεχτ Ντιμίτρι Εμπογιού και ο σκάουτερ της Μπριζ, βρέθηκαν την Κυριακή (3/4) στο Περιστέρι – όπως αποκάλυψε το Marca – SL.gr – κι αφού τσέκαραν τον 23χρονο άσο του Παναιτωλικού στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο ανανέωσαν το ραντεβού τους μαζί του.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Οσον αφορά την Σαμπντόρια;… Οι Γενοβέζοι όχι απλά ενδιαφέρονται για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, αλλά κατέθεσαν και πρόταση που πλησίαζε το ένα εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του!Κι ενώ στο Αγρίνιο είχαν όλη την καλή διάθεση να την αποδεχτούν και να υπογράψουν όχι απλά με το ένα, αλλά και με τα δύο χέρια, η υπόθεση σκάλωσε στην άρνηση του παίκτη να μεταπηδήσει στην Σαμπντόρια.Όχι ασφαλώς επειδή του πέφτει λίγη η συγκεκριμένη ομάδα και κοτζάμ Καμπιονάτο, αλλά επειδή «φοβήθηκε» τον ιδιόρρυθμο και άκρως εκκεντρικό πρόεδρο του συλλόγου Μάσιμο Φερέρο. Λίγο μποέμ, λίγο τρελός ο κινηματογραφικός παραγωγός και ιδιοκτήσης της Σαμπντόρια είναι από εκείνους τους τύπους που ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να τους ξημερώσει μαζί του.

Ο πρόεδρος βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για την ομάδα του (κάτι πάντως που δεν συνάδει με την 16η θέση της σε σύνολο 20 ομάδων στη Serie A) έχοντας παραδεχτεί μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του πως όνειρό του είναι να φέρει στη Γένοβα τον Λιονέλ Μέσι! «Το μόνο που μπορώ να πω όμως είναι ότι του αρέσουν τα χρώματα της Σαμπντόρια και ότι είμαι εδώ για να κατακτήσω τίτλους και όχι για να χάσω το χρόνο μου. Θέλω να γίνω η καρδιά μιας μεγάλης Σαμπντόρια. Θέλω να επαναλάβω τα επιτεύγματα του Πάολο Μαντοβάνι». Υπενθυμίζεται ότι ο Μαντοβάνι ήταν πρόεδρος της Σαμπντόρια από την δεκαετία του ’80 μέχρι και το 1993 (εκείνη την χρονιά πέθανε) και την οδήγησε στην κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων Ιταλίας, ενός Κυπέλλου, ενός Super Cup κι ενός Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Μια φορά ο εκκεντρικός Μάσιμο Φερέρο, όχι απλά… τρομάζει, αλλά και κάτι παραπάνω τον Αμρ Ουάρντα με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος να πατήσει φρένο για την μεταπήδησή του στην ιταλική ομάδα, παρά τη δελεαστική πρόταση που έφτασε στο γραμματοκιβώτιο του Παναιτωλικού.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» – «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (5/4)