Μαντζουράκης: «Δεν έχει γίνει συζήτηση για το μέλλον»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιάννης Μαντζουράκης σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αλλά και για το μέλλον του στον Παναιτωλικό…

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο και ο Γιάννης Μαντζουράκης μίλησε για αυτό το παιχνίδι που δεν το χαρακτήρισε αδιάφορο με βάση τη βαθμολογική συγκομιδή, ενώ τόνισε πως είναι ευκαιρία για την ομάδα του να δείξει κάποια παραπάνω στοιχεία που έχουν δουλέψει μέσα από τις προπονήσεις, ενώ για την παραμονή του στην ομάδα είπε πως δεν έχει γίνει ακόμη κάποια συζήτηση.

Ο Γιάννης Ματζουράκης υποστήριξε ότι ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί ποτέ να είναι αδιάφορο για τον Παναιτωλικό. «Ποτέ ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να το θεωρήσεις αδιάφορο. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που όλοι την αναγωνρίζουν ως καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι η πρωταθλήτρια ουσιαστικά και απέναντι σ’ αυτή την ομάδα θα πρέπει να δώσουμε εξετάσεις σαν ομάδα και να δούμε και την πρόοδό μας που έχουμε κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου στην κάμερα του novasports.