Νέα “επίσκεψη” στην Πάτρα σχεδιάζουν οι φοιτητές του Αγρινίου

Για να συναντήσουν τη Σία Αναγνωστοπούλου
Την επόμενη κίνησή τους στην Πάτρα, σχεδιάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι φοιτητές των τμημάτων των Σχολών του Αγρινίου, μετά και τη χθεσινή επεισοδιακή παράσταση στη συνεδρίαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν απόψε στην Πάτρα και να επιδιώξουν συνάντηση με την αν. υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία – όπως έχει ανακοινωθεί θα παρευρεθεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καινοτομίας PATRASIQ , στο αθλητικό κέντυρο “Δ. Τόφαλος”. Ωστόσο, οι φοιτητές δεν ανακοινώνουν τις προθέσεις τους και προτιμούν να αιφνιδιάζουν όπως έκαναν τις προηγούμενες ημέρες με τη διαμαρτυρία κατά την ομιλία της αν. υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τον αποκλεισμό της ΔΟΥ και της ΔΕΗ στο Αγρίνιο για να συνεχίσουν χθες στην Πάτρα με την παρέμβαση στη Σύγκλητο και το “άνοιγμα” των διοδίων της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, που ακολούθησε.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση των σπουδών τους – όπως υποστηρίζουν- στο Αγρίνιο. Το ζήτημα, θα εξεταστεί σε προγραμματισμένη συνάντηση στο υπουργείο με την αν. υπουργό Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι ενήμερη για το θέμα, όπως τους διαβεβαίωσε χθες η πρύτανις Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

πηγή : tempo24.gr