Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» ευχαριστεί τον “Χαρίλαο Τρικούπη”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας Μεσολόγγι – Αγρίνιο, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στην ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ», που επισκέφθηκε το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, κ. Δημήτρης Ρεπάσος, ο προπονητής κ. Παναγιώτης Ζωντός και οι παίκτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Εργαστηρίου μας, συνομίλησαν με τους εκπαιδευόμενους νέους μας και στο τέλος τους μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και γλυκίσματα. Επίσης, ευχαριστούμε θερμότατα για τη μεγάλη μπασκέτα που μας χαρίσατε για να ψυχαγωγούνται και να αθλούνται οι εκπαιδευόμενοι νέοι μας. Η ευγενική αυτή πρωτοβουλία χαροποίησε όλους μας και ιδιαίτερα τους εκπαιδευόμενους νέους μας. Η ενέργεια αυτή καταδεικνύει αρετές όπως ευαισθησία, αλληλεγγύη και ενδιαφέρον προς τα άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους.

Σας ευχαριστούμε θερμότατα και ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη, πάντα Επιτυχίες στην ομάδα σας «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» και Καλό Πάσχα.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο