15 συμβουλές για την πρώτη σας εκδρομή κρουαζιέρας

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές που πρέπει να γνωρίζετε την πρώτη φορά που θα πάτε μια κρουαζιέρα.

  1. Βάλτε το μαγιό σας στη τσάντα σας έτσι ώστε να μπορείτε να κολυμπήσετε όταν είστε πάνω στο πλοίο.Θα πάρει λίγο χρόνο στις βαλίτσες σας να έρθουν στο δωμάτιό σας. Οπότε καλό είναι   να απολαύσετε τη πισίνα.
  1. Στις κρουαζιέρες επιτρέπεται να φέρεται 12 συσκευασίες αναψυκτικών και ένα μπουκάλι κρασί για κάθε ενήλικα. Κάντε το !
  1. Βρείτε έναν χάρτη αμέσως μόλις μπείτε στο πλοίο. Μελετήστε τον.  Θα χαθείτε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας!
  1. Μην πληρώσετε την πλήρη τιμή στο spa. Επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές θεραπειών spa ενώ είστε στο λιμάνι. Επίσης, τη τελευταία μέρα θα ανακοινωθούν μεγάλες εκπτώσεις.
  1. Ετοιμαστείτε να είστε σε πολλές φωτογραφίες μέσα. Κάθε φορά που μπαίνετε ή βγαίνετε από το πλοίο ένας φωτογράφος περιμένει.  Δεν χρειάζεται να πάρετε τις φωτογραφίες,. Πιστέψτε μας… εάν τους αποφύγετε , αυτοί θα σας βρουν ξανά.Κάποια πλοία έχουν πολλά σκηνικά στημένα παντού για την πρώτη επίσημη βραδιά. Εάν είναι γεμάτο, δεν χρειάζεται να περιμένεις στη σειρά εκείνο το βράδυ επειδή το κάνουν αρκετές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
  1. Το κύριο λόμπι είναι ένα υπέροχο , ήσυχο σημείο για  να ξεκουράζεστε και να διαβάζετε.
    Το λόμπι στο κύριο κατάστρωμα συνήθως είναι ένα σκιασμένο  και ωραίο μέρος για να ξεφύγετε από τον κόσμο γύρω από την πισίνα.
  1. Γυρίστε νωρίς από μια εκδρομή στη στεριά ώστε να απολαύσετε το πλοίο χωρίς την πολυκοσμία, σχεδόν όλο για τον εαυτό σας.
  1. Έχετε ναυτία; Πάρτε δραμαμίνες καλύτερα στο πλοίο ακόμα και αν δεν χρειαστούν. Μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην κρουααζιέρα σας.
  1. Εάν θέλετε μια καλή θέση στην κεντρική πισίνα, βάλτε πετσέτες ώστε να κρατήσετε τις καρέκλες σας καθώς πηγαίνετε για να πάρετε πρωινό. Υπάρχουν πολλές καρέκλες γύρω στο υπόλοιπο πλοίο. Αλλά οι καρέκλες κοντά στην πισίνα γεμίζουν γρήγορα.
  1. Φορέστε ελαφριά παντελόνια ή ένα αέρινο φόρεμα.Βεβαιωθείτε να φορέσετε το καλό σας ντύσιμο στην πρώτη επίσημη βραδιά επειδή μπορεί να μην είστε σε θέση να το φορέσετε μέχρι το τέλος του ταξιδιού!
  1. Η επίσημη βραδιά στις κρουαζιέρες δεν είναι πάντα τόσο επίσημη.
    Το Business  casual είναι μια χαρά.
  1. Να είστε προετοιμασμένοι να περπατήσετε πάνω κάτω σε πολλές σκάλες. Σκαλιά υπάρχουν παντού στα κρουαζιερόπλοια και πηγαίνεις γρηγορότερα από το να περιμένεις ασανσέρ. Ίσως να μη πάρετε καθόλου κιλά από όλο αυτό το φαγητό επειδή θα περπατάτε πάρα πολύ.
  1. Φέρτε ένα πολύμπριζο ρεύματος για να συνδέσετε περισσότερα από ένα αντικείμενα,ένα φως νύχτας και αποσμητικό χώρου στον κατάλογο. Μοιράζοντας ένα μικρό μπάνιο σε ένα μικρό δωμάτιο με την οικογένειά σας … θα χαρείτε να το έχετε!
  1. Βρείτε ένα δωμάτιο με μπαλκόνι. Αξίζουν τα επιπλέον χρήματα , ειδικά εάν έχετε παιδιά που χρειάζονται ύπνο. Απολάμβανα διαβάζοντας και κοιμίζοντας τον εαυτό μου στο μπαλκόνι μας!
  1. Εκμεταλλευτείτε τους χώρους για παιδιά. Αξίζει τόσο πολύ! Περνώντας χρόνο μόνοι σας με τον/την σύζυγο σας είναι ανεκτίμητο.

Ενημερωθείτε περαιτέρω για  κρουαζιέρες προσφορές