Γκρίζης ο Αναπληρωτής Δήμαρχος

Πολλές απορίες αφήνει ο… κολοβός ανασχηματισμός των αντιδημάρχων του δήμου Αγρινίου. Εκείνο που πάντως είναι βέβαιο είναι πως ο Γιώργος Παπαναστασίου μόνο τυχαία δεν επέλεξε τον Νίκο Γκρίζη για την θέση του αντιδημάρχου των διοικητικών υπηρεσιών και του Αναπληρωτή Δημάρχου, θέση που μέχρι χθες κατείχε ο Ν. Καζαντζής.

Μάλιστα την αναβάθμιση του Ν. Γκρίζη δεν σηματοδοτεί μόνο η συγκεκριμένη θέση αυτή καθεαυτή, αλλά το γεγονός ότι ο Γ. Παπαναστασίου διατήρησε στον έλεγχο του Ν. Γκρίζη την αρμοδιότητα του αθλητισμού. Ο Ν. Γκρίζης έχοντας μέχρι χθες και την αρμοδιότητα της Παιδείας και του Αθλητισμού κατάφερε να παράγει έργο απτό, ιδίως στον τομέα του αθλητισμού. Τηρούμενων των δυσκολιών της εποχής (οικονομικά) και των προβλημάτων που υπάρχουν στο δήμο, ο Ν. Γκρίζης κατάφερε να αλλάξει άρδην την τριτοκοσμική εικόνα του ΔΑΚ Αγρίνιου, που παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Eνώ και στο μέγα θέμα με τις συντηρήσεις των σχολικών μονάδων, υπήρξε σχετικά καλή πρόοδος.

Η αναβάθμιση του Ν. Γκρίζη κάνει πλέον αρκετούς να πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία του δήμου, στην περίπτωση που ο Γ. Παπαναστασίου θελήσει να κάνει το “άλμα” στη βουλή…