Παναιτωλικός : “Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά” [HDvideo]

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική σεζόν με την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Εmileon. Nωρίτερα σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ματζουράκης εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας. Ο Φώτης Κωστούλας έθεσε το στόχο του Παναιτωλικού : “Όσο πιο ψηλά, τόσο πιο καλά”! Με το προόδρο της ΠΑΕ να προσθέτει πως “”το πιο ψηλά” κάποια στιγμή σημαίνει έξοδο στην Ευρώπη”.

Νωρίτερα έγινε η παρουσίαση του νέου εμβλήματος του Παναιτωλικού, της νέας ιστοσελίδας, των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2016-2017 και των έργων που θα γίνουν στο πέταλο του γηπέδου του Παναιτωλικού, όπου θα τοποθετηθεί στέγαστρο πάνω από την κερκίδα, κάτι που θα συμβεί στις αρχές του φθινοπώρου, αφού επί του παρόντος είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της αδειοδότησης από το Υπ. Περιβάλλοντος.

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Φώτης Κωστούλας δήλωσε ικανοποιημένος που ο μεταγραφικός σχεδιασμός ολοκληρώθηκε γρήγορα, “ενώ τις άλλες χρόνιες τρέχαμε τελευταία στιγμή” όπως είπε και πρόσθεσε ότι απομένουν μία – δύο μεταγραφές. “Στο τέλος όλα θα φανούν στο γήπεδο” είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ για το σχεδιασμό της ομάδας, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος που η ομάδα έχει τον Γιάννη Ματζουράκη, που όπως υποστήριξε “έδειξε ότι μπορεί να κοουτσάρει σωστά την ομάδα”. “Οι στόχοι μας είναι εφικτοί στο μέτρο του δυνατού” ανέφερε στη συνέχεια ο Φώτης Κωστούλας και δήλωσε πως περιμένει την ανταπόκριση των φιλάθλων για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και στο σχεδιασμό της ομάδας και στην αναβάθμιση του γηπέδου και στη τιμολογιακή πολιτική των εισιτηρίων. Τέλος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ευχαρίστησε και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ κάνοντας ειδική μνεία στο Μάκη Μπελεβώνη χαρακτηρίζοντάς τον “το ένα πόδι του Παναιτωλικού”.

Από την πλευρά του ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε πως ελπίζει σε μια καλύτερη χρονιά με πιο σταθερή ομάδα. Εμφανίστηκε αισιόδοξος από το γεγονός ότι διατηρήθηκε στο ρόστερ ένας κορμός, “η συνέχεια στη δουλειά επενδύει στην πρόοδο” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως φέτος περιμένει περισσότερα από τους παίχτες που παρέμειναν στην ομάδα.