Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Σήμερα στην Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Πανεπιστημίου Πατρών, αναγορεύτηκε Επίτιμος Διδάκτορας η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και ακαδημαϊκός δάσκαλος, Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. Η Αναγόρευση του Κυρίου Παυλόπουλου προτάθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών και έγινε ομοφώνως αποδεκτή από την Κοσμητεία της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Η Τελετή Αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών, με την παρουσία εκπροσώπου της Κυβέρνησης, των αρχών της Πόλης, βουλευτών και εκπροσώπων των κομμάτων, θεσμικών οργάνων του Πανεπιστημίου μας, μελών ΔΕΠ και διοικητικών στελεχών του Ιδρύματος, φοιτητών, εκπροσώπων ερευνητικών και εκπαιδευτικών οργανισμών, ερευνητικών ινστιτούτων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των παραγωγικών δυνάμεων, πλήθος προσκεκλημένων από την Αθήνα και την Πάτρα, αλλά και συμπολιτών μας. Της Τελετής ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε η Πρυτανεία προς τιμήν της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Την ιδία ημέρα το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη σε εκδήλωση για τα 130 χρόνια της εφημερίδας «Πελοπόννησος», την οποία φιλοξένησε το Πανεπιστήμιο Πατρών στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του. Η Πρύτανις υπεδέχθη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην εκδήλωση αυτή.