Συζητήθηκε η χωροθέτηση της Μαρίνας Μεσολογγίου στην Επιτροπή Λιμένων

Συζητήθηκε τελικά σήμερα, στην Επιτροπή Λιμένων, η εισήγηση του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την χωροθέτηση της Μαρίνας Μεσολογγίου, σύμφωνα με τις μελέτες που κατατέθηκαν.

Η απόφαση για την έγκριση δεν έχει ακόμα εκδοθεί, όμως το κλίμα ήταν θετικό και φαίνεται ότι, από τη στιγμή που ο φάκελος ήταν πλήρης, δεν μπορεί και να μην υπάρξει θετική έκβαση. Ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες η πλευρά του Γ. Αγγελόπουλου, ο γιος του οποίου είναι πλέον ο ένας εκ των μεγαλομετόχων, είχε αποστείλει στα μέλη της Επιτροπής εξώδικο ζητώντας να του επιτρέψουν να παραστεί και να καταθέσει τις απόψεις του. Αυτό έγινε και μάλιστα ο κ. Αγγελόπουλος συνοδευόταν και από τον πρώην δήμαρχο Π. Κατσούλη, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στην Επιτροπή, χωρίς να ανακοινωθεί τι ειπώθηκε αφού ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αγγελόπουλος εκπροσωπώντας το γιο του, ζήτησε αναβολή του θέματος προκειμένου να του παραδοθεί φάκελος της μελέτης της χωροθέτησης της Μαρίνας, πράγμα που η επιτροπή δεν έκανε δεκτό και προχώρησε τη διαδικασία. Εκείνο που δέχθηκε είναι να του παραχωρήσει αντίγραφο του φακέλου, χωρίς φυσικά να αναβάλλει τη συζήτηση. Στην επιτροπή προσήλθαν και ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μαρίνας Λεωνίδας Βλάχος, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος JoMennen, με τον νομικό εκπρόσωπο της εταιρείας Δημήτρη Παπαδημητρίου, οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν τις θέσεις τους. Έτσι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναμένεται η απόφαση της Επιτροπής.

πηγή : aixmi-news.gr